Connect with us

TELEVİZYON

Abdülkadir Geylani’yi canlandıracak

TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Nizamülmülk karakterini canlandıran usta oyuncu Mehmet Özgür, dizinin sezon finali ile birlikte yine TRT1’de yayınlanacak Hay Sultan dizisinde Abdulkadir Geylani rolünü üstlenecek.

Published

on

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Nizamülmülk’ü canlandıran Mehmet Özgür yine TRT1 için ve yine çok önemli bir başka dizisi projesiyle daha hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hay Sultan isimli dizide Çetin Tekindor’un başrolden pandemi nedeniyle ayrılmasının ardından Mehmet Özgür’e teklif yapılmıştı Usta oyuncu da bir süredir iki dizi setinde bir arada yer alıyordu.

Akli Film’in yapımcılığını üstlendiği Hay Sultan isimli dizi 30 bölüm halinde hazırlanıyor. Dizinin çekimleri son sürat devam ederken, 10 Haziran itibariyle de çekimlerin bitmesi bekleniyor. TRT1’de dizinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz duyurulmadı. Ancak Hay Sultan için de büyük bir prodüksiyona imza atıldığı biliniyor.

Mehmet Özgür, yine etkileyici bir rolle daha izleyicilerin karşısına çıkacak. Tasavvuf alimi Abdülkadir Geylani’nin hayatını anlatacak “Hay Sultan” dizisi yakında TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir