Connect with us

TELEVİZYON

Hekimoğlu’nda işler karışık

Kanal D’de salı akşamları ekrana gelen Hekimoğlu dizisi finale doğru ilerlerken bu hafta iplerin gerildiği bir bölüm izleyicilerle buluşacak.

Published

on

27 Nisan Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranında yayınlanacak olan Hekimoğlu dizisinin önceki hafta Memoli’nin istifası ile sarsılan ama sonrasında Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı karakterin hikayede devam etmesi ile sevindiren bir süreç geçmişti.

Bu hafta ise Aytaç Şaşmaz’ın canlandırdığı Emre karakteri ile ilgili sıcak anlar yaşanacak. Ateş Hekimoğlu’nun ekibi dağılıyor mu? İlk istifa şoku Mehmet Ali ile gelmişti… Sonra Hekimoğlu’nun Emre’yi kovması ile hikayede ortam gerildi… Şimdi de Damla Colbay’ın canlandırdığı Zeynep karakterinin istifası gündeme geldi.

Hekimoğlu dizisinin Emre’yi canlandıran Aytaç Şaşmaz yeni bir dizi anlaşması yaptı. Baht Oyunu isimli dizide Cemre Baysel ile birlikte başrolde yer alan Şaşmaz’ın yapıma finalden önce mi veda edeceği merakla bekleniyor… Tabii ki hikaye içinde bir senaryo oyunu da olabilir. İzleyiciler de heyecanla Emre’ye ne olacağını bekliyor.

Ateş’in Emre’yi kovması üzerine hastanede ipler gerilmiştir. İpek, Ateş’e Emre’yi geri çağırması konusunda ültimatom verir. Ancak Ateş kararında nettir. Bu durumun üzerine Zeynep’de istifa etmeye karar verir.

Memoli’nin durumları zaten karışıktır. Ateş artık köşeye sıkışmıştır. Ekibe ne olacak? Adım adım finale doğru ilerleyen Hekimoğlu dizisinde geriye sadece 4 bölüm kaldı… Hikaye sona eriyor ve karakterler bir bir finalden önce ayrılacak mı, dizinin hayranları tarafından merakla bu süreç bekleniyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir