Connect with us

MAGAZİN

Kovid-19 TRT dizisini de vurdu

TRT1’in beğeeni ile izlenen dizilerinden Uyanış Büyük Selçuklu’nun setinde koronavirüs vakalarına rastlandıç Ekipten bazılarında virüse yakalandığı tespit edildi.

Published

on

Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Mehmet Özgür, Hatice Şendil, Gürkan Uygun ve Sevda Erginci gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin çekimlerinin koronavirüs nedeniyle ertelendiği TRT1 tarafından duyuruldu. Dizinin şimdiye kadar 25 bölümü yayınlandı. Koronavirüs tespit edilmesi üzerine 22 Mart Pazartesi akşamı yeni bölüm yayınlanmayacak.

Dizi setinde kaç kişinin virüse yakalandığı açıklanmadı.

TRT1’den konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

“Dizi setlerimizde yapılan rutin taramalar sonucunda Uyanış: Büyük Selçuklu dizimizin setinde Kovid-19 vakaları tespit edilmiştir. Karantinaya alınan set çalışanlarımızın sağlık durumları iyidir ve yakından takip edilmektedir.

Yaşanan süreç dizi oyuncularımız ve tüm set çalışanlarımız ile paylaşılarak dizimizin çekimlerine 5 gün süreyle ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Bu zorunlu ara nedeniyle 22 Mart 2021 Pazartesi günü Uyanış: Büyük Selçuklu’nun yeni bölümü yayınlanamayacaktır. Aynı gün ve saatte “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmi (TV’de ilk kez) TRT1 ekranında olacaktır.

İzleyicilerimizin anlayış ve desteği için şimdiden teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir