Connect with us

3. SAYFA

Ankara’da korkutan deprem

Merkez üssü Ankara’nın Kalecik ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ankara Valisi Vasip Şahin, “Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.” ifadelerini kullandı. Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş, deprem sonrası ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu belirtti.

Published

on

AFAD’dan alınan bilgiye göre, saat 22.53’te merkez üssü Ankara’nın Kalecik ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

ANKARA VALİLİĞİ’NDEN İLK AÇIKLAMA

Ankara Valisi Vasip Şahin, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Saat 22:53’te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.” ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ: GEÇMİŞ OLSUN

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş deprem sonrası Twitter’dan geçmiş olsun dileklerini paylaşırken, “Ankara merkezli 4.5 büyüklüğündeki deprem hepimizi endişelendirdi. Ekiplerimiz teyakkuz halindeler. Bizlere Başkent 153 hattından ulaşabilirsiniz. Bütün vatandaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir