Connect with us

3. SAYFA

Kıyameti kontrol edemezsiniz!

Coronavirüsün ağır hasar verdiği Avrupa’nın en güçlü ülkelerinden biri olan İngiltere’de can kaybı her geçen gün artarken Premier Lig’in ne zaman başlayacağı tartışmalarına öfkelenen West Ham United’ın Başkan Yardımcısı Karren Brady, siyasilerin kulağına küpe niteliğindeki açıklamaları ile tüm dünyayı ürküttü.

Published

on

İngiltere’de West Ham United’ın başkan yardımcısı Karren Brady, ligin başlaması halinde yaşanabilecek olumsuz durumların altını çizerken coronavirüsün sadece İngiltere’nin değil tüm dünyanın sorunu olduğunu ve bu noktadan hareketle ligin başlaması için aceleci olunmaması gerektiğini söyledi.

Karren Brady coronavirüs nedeni ile dünyada yaşananları, şu sözlerle kıyamete benzetti:

“Hastaneye giden futbolcunun virüsü kapmadığına nasıl emin olabiliriz? Hiçbir semptom göstermeyip virüsü taşıyan yüzlerce hasta tespit edildi. Bu oyuncu takıma döndüğünde virüsü bulaştırabileceği onlarca insan var. Bu riski alamayız. Almamalıyız.”

“KIYAMETİ KONTROL EDEMEZSİNİZ”

“Yapmamız gereken şey doğru zamanı beklemek. Aceleci olmamak. Hiçbir sebeple sağlığı arka plana atacak riskler alamayız. Bu bir kıyamet ve kıyameti kontrol edemezsiniz. Futbola her şey normale döndüğü zaman başlamalıyız.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir