Connect with us

Televizyonlar

Poyraz Karayel böyle veda edecek!

Published

on

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar ve Ataberk Mutlu’nun paylaştığı Poyraz Karayel 82. bölümü ile ekranlara veda edecek. Poyraz Karayel merakla beklenen final fragmanı yayında! Ayşegül, Bahri Umman’ı alevlerin arasından kurtarabilecek mi? Poyraz’ın hikayesinin sonu nasıl yazılacak?
 
3 sezondur Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizinin final fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel bütün soruların cevap bulduğu bölümü ile 1 Mart Çarşamba günü ekranlara gelecek.
Poyraz Karayel 82. ve Final Bölümü’nde neler olacak?
Ayşegül ölümle burun buruna gelen babası için düşünmeden ateşe atlar. Ama Ayşegül ve Bahri içeride mahsur kalırlar. Poyrazlar son anda yetişerek onları dışarı çıkarmayı başarırlar. Fakat Bahri’nin durumu kritiktir.  Poyrazlar Eda’nın yardımıyla Savaş’ın peşine düşerler. Bu arada Savaş Bahri’nin hastanede olduğunu öğrenir ve o da yarım bıraktığı işi tamamlamak için harekete geçer.
Çınar’ın ölümüyle çıldıran Nevra ise her şeyin sorumlusu gördüğü Ayşegül’ü oğlunun yanına göndermeye karar verir. Poyraz’ın bu sefer Ayşegül’ü korumak için onunla beraber saklanmaktan başka çaresi yoktur.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir