Connect with us

SPOR

Kanarya’nın zaferi: 2-1

Published

on

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçta temsilcimiz Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri, 2. dakikada Sow 59. dakikada Lens kaydetti. Konuk ekip Manchester United'ın tek sayısı ise 89'da Rooney'den geldi.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe, 4. maçında 7 puana ulaşırken Manchester United, 6 puanda kaldı.
Gruptaki diğer maçta Zorya ile Feyenoord 1-1 berabere kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR:
Dakika 2: Hasan Ali sol kanattan ortaladı. Sow'un Ceza alanı çizgisine yakın kısımda yaptığı rövaşata vuruşunda top, kalecinin üzerinde harika bir şekilde ağlarla buluştu: 1-0.
Dakika 59: Mehmet Topal topla birlikte hızlı çıktı. Ibrahimovic savunmaya kadar geldi ve müdahale bulundu. Hakem faul kararı verdi. Ceza alanı sağ çaprazına yaklaşık 2 metre uzaklıktan kullanılan serbest vuruşta Lens, topu doğrudan ağlara gönderdi. De Gea kıpırdayamadı: 2-0.
Dakika 89: Ceza sahası dışından Rooney vuruşunu yaptı. Top doğrudan ağlarla buluştu: 2-1.

MAÇTAN NOTLAR:

FENERBAHÇE TRİBÜNLERİ DOLDU
Sezon başından beri boş tribünlere oynayan Fenerbahçe, Manchester United karşılaşmasında dolu tribünlerde oynadı. Satışa çıkartılan biletlerin büyük bölümü tükenirken kale arkalarında tek bir boş yer bile kalmadı. 

SPORCULAR MAÇTA
Fenerbahçe erkek, kadın basketbol takımları ile erkek ve kadın voleybol takımları karşılaşmayı izlemek üzere Kadıköy’e geldiler. Erkek basketbol takımı otobüsün sapağı kaçırması nedeniyle zorlukla stadyuma gelirken özellikle Ekpe Udoh’un bu maçı takım arkadaşları ile birlikte izlemek için istekte bulunduğu öğrenildi

VAN PERSİE SÜRPRİZİ
Fenerbahçe teknik direktörü Dirk Advocaat, Van Persie’yi kulübeye çekti. Sarı lacivertlilerin teknik patronu ilk 11’de forvette Sow’a görev verirken orta alanda ise sürpriz bir şekilde Alper Potuk görev aldı. 

1000 MANCHESTERLİ
Karşılaşmayı izlemek için 1000'e yakın Manchester United taraftarı Kadıköy'e geldi. İngiliz taraftarlar takımlarına şarkılarla destek verdi.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir