Connect with us

Güncel

Maneviyatçı partinin MANEVİ itirafı !

Published

on

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AKP iktidarının 12 yılda ekonomide aldığı önemli mesafelere rağmen aynı başarıyı manevi anlamda gerçekleştiremediğini söyledi.

Bülent Arınç, “Herkes bilmeli sigara içme yaşı küçüldü, alkol içme yaşı küçüldü. Uyuşturucuya başlama yaşı küçüldü. Bunu liselere kadar geldiğini her seviyede görebilirsiniz, bu bir alarm değil midir, bu bir kötü bir iş değil midir” dedi.

“Maalesef Türkiye'de suçlu üreten bir bataklığın olduğunu hepimiz bilmeliyiz” diyen Arınç çocuk cinayetleriyle gündeme gelen idamın çözüm olmayacağını belirtti.

Arınç şöyle devam etti: “Neden bazı insanlar bu kadar canavarlaşıyor? Neden bazı insanlar küçücük çocuklarımızın canını kastediyor, onları bu suça iten sebepler nedir. Her şeyin yeniden gözden geçirilmesinde fayda var.”

Arınç, “Maddi anlamda ülkemize çok büyük hizmetler verdik. Türkiye birkaç yüzyılda yapamadığını, göremediğini AKP'nin 12 yılık hükümetleri döneminde gördü, ama aynı gelişmeyi manevi alanda, sosyal alanda yaşayıp yaşamadığımızı tekrar gözden geçirmemiz lazım” dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir