Connect with us

TELEVİZYON

Özlem Çınar Arka Sokaklar’dan ayrılıyor

Ekranlarının uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisi, 12. sezonu dün akşam yayınlanan bölümle bitirdi.

Published

on

13. sezonuyla yeniden Kanal D ekranlarında olacak olan Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda ise izleyiciyi üzecek bir haber gündeme geldi.

Bir süre önce sosyal medyada diziden bazı isimlerin ayrılacağı ve bu isimler arasında ‘Aylin’ karakterine hayat veren Özlem Çınar’ın da olduğunun duyulması üzerine izleyiciler tepkilerini dile getirmişti.

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Çınar’ın durumu ile ilgili son gelişmeyi köşesinde “Aylin devam edecek mi?” başlıklı yazıyla ele aldı.

Koloğlu, konuyla ilgili kendisine çok sayıda mesaj geldiğini ifade ederek şu açıklamayı yaptı:

“Bana epey bir not ulaştı, “Aylin’i yeni sezonda da ekibin arasında görmek istiyoruz” diye… Özlem Çınar, 12 sezon bu dizide oynadı. Yeni sezonda olmayacak. Bu bilgi, son anda bir değişiklik olmazsa, (ki tek söz sahibi Türker İnanoğlu’dur) doğru… Danıştığım şirkete yakın isimler, “Çınar dizimize büyük emeği geçmiş ve başarılı değerli bir oyuncudur. 12’üncü sezonu tamamlanan ‘Arka Sokaklar’ın tüm bölümlerinde eksiksiz yer almıştır. Ne var ki, uzun süren bütün dizilerin doğasında zamanla ortaya çıkan yenilenme ihtiyacı, bu proje için de geçerlidir” dediler.

Bugüne kadar diziden ayrılanlar:

Uğur Pektaş, Gamze Özçelik, Çağla Kubat, Berk Oktay, Zeynep Beşerler, Can Nergis, Gülcan Aslan ve Beril Kayalar, geçmişten bugüne dizinin ana cast’ında yer almış, rotasyona uğramış oyuncular… Hakan ile Aylin’in aşkı bitecek. Son dakika bir değişiklik olmazsa, yapım tarafının kararı böyle…”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir