Connect with us

SPOR

Terim: Bazı futbolcularla yollarımızı ayıracağız

Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları Porto maçı sonrasında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kaçan gollere isyan etti ve transfer dönemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı

Published

on

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-2 yenildikleri Porto karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunurken devre arasında bazı oyuncularla yolların ayrılacağını duyurdu.

Maçtan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Terim, maç içinde kaçırdıkları gollerle isyan etti.

İşte Terim’in açıklamalarından satır başları;

“Porto’da o galibiyeti alamıyorsak, burada da bu galibiyeti alamıyorsak UEFA’ya gidersin. UEFA’ya gittiğimiz için mutluyum, yenildiğimiz için mutsuzum. 2 defa geldiler, 3 gol attılar. Muslera’nın yere atladığını hatırlamıyorum ben. Nasıl izah edilir bilemiyorum.”

“DEĞİŞMESİ GEREKEN BİRÇOK ŞEY VAR”

“Sadece santrfor peşinde değiliz. Değişmesi gereken birçok şey var. Bazı mevkilerin de değişmesi ya da takviye edilmesi gerek. Tespitleri yaptık ama burada şöyle bir strateji gütmek zorundayız: Mevcut arkadaşların performansını dışarıda zaten tartışmayız, onlar benim oyuncum ama ihtiyaç olan birçok yer vardır. Galatasaray’ın bugününü iddialı götürmeye çalışırken, yarınını da halletmek zorundayız”

“YOLLARI AYIRACAĞIZ”

“Bazı arkadaşlarla yollarımızı ayıracağız. Bu alışverişlerde Galatasaray’ın kaybetmemesini istiyoruz. Eğer mümkünse 0 ya da çok küçük rakamlarla bazı oyuncuları değerlendireceğiz devre arası. İki aşamalı düşünüyoruz: Ocak ve temmuz. Bu aşamalarda çok transfer yapabiliriz. Çok derin, herkesin alternatifi olan derin bir kadro yapacağız inşallah.”

“ERDEMLİ OLMALIYIZ”

“10 pozisyona girip Porto’da topu kaleye sokamıyorsak, burada bu kadar pozisyona rağmen yenemiyorsak, Schalke maçına 1-0 mağlup başlıyorsak, kendimizi Avrupa Ligi’nde görmek kadar erdemli olmalıyız.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir