Connect with us

3. SAYFA

Düdüklü tencereye girdi çıkamadı

Ağrı’da 2 yaşındaki bir çocuk evlerinin mutfağında oyun oynarken içine girip oturduğu düdüklü tencereye sıkıştı. Çocuk sıkıştığı tencereden 112 Acil Ekibi tarafından kurtarıldı.

Published

on

Ağrı’da oyun oynarken girdiği düdüklü tencereye sıkışan 2 yaşındaki çocuğu, 112 Acil Ekibi kurtardı. Ağrı kent merkezinde oturan aile, çocuklarının evin mutfağında düdüklü tencereyle oynarken olayın yaşandığını belirtti.

Adı öğrenilemeyen 2 yaşındaki çocuğun, tencerenin içine girip beline kadar oturduğu, ancak sıkıştığı için tencereden çıkamadığı öğrenildi. Bir süre sonra ağlamaya başlayan çocuğun yanına giden anne ve babası, oğullarını tencereden çıkaramayınca 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede eve gelen 112 Acil Ekibi, düdüklü tencereye sıkışan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, yaklaşık 5 dakikalık mücadelenin ardından çocuğu tencereden çıkardı.

Olayın etkisinden uzun süre kurtulamayan çocuk, ayakları uyuştuğu için bir süre ayakta durmakta güçlük çekti. Aile, çocuklarını tencereden çıkaran ekibe teşekkür etti.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir