Connect with us

SPOR

Kerim Avcı: Hedefimiz ilk iki sıra

Published

on

Spor Toto 1.Lig ekibi Altınordu takımının bu sezon en çok gol atan oyuncusu Kerim Avcı, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar‘ın sorularını yanıtladı. Kerim Avcı gol krallığı sıralamasındaki durumundan, takımının başarısına ve gelecek dönemde yaşanabilecek transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

‘Hedefimiz ilk iki sıra içinde yer almak’

“Puan durumundaki yerimizden memnunuz. İkinci sırada bulunan Ankaragücü ile aramızda 4 puan kaldı. Hedefimiz ilk iki sıra içinde yer almak. Maç maç bakıp sezon sonunda nerede olacağımıza bakacağız Bu sezon toplamda 15 gole imza attım. Geçen sezon Sivasspor takımında da başarılı bir sezon geçmişti ama sonra hocamızın farklı düşüncesi oldu ayrıldım. Şu an Altınordu takımında olmaktan mutluyum.

‘Gol krallığı iddiam yok’

“Gol krallığı iddiam yok. Fakat her maç gol attıkça arkası geliyor. Kendime öyle bir hedef koymadım ama takımın durumu daha önemli. Play-off muhtemelen oynarız ama ilk iki sıradan da çıkabiliriz kalan 6 hafta önemli.  Takımda genç ve yetenekli oyuncular var. Berke, Erce, Barış Alıcı, Alican gibi çok yetenekli oyuncular var. İyi futbolcular ve herkesin gözleri üzerinde olması doğaldır.”

‘Süper Lig’de transfer teklifi olduğunu biliyorum ama şu an Altınordu’nun başarısına odaklandım’

“Yabancı futbolcu geldiği zaman hem fazla paraya geliyor hem de oynama garantisi gibi bir durum yaşanıyor. Yabancı futbolcu olduğunda da size tecrübe kazandırabilir bizim takımda bir rahatlık oluyor oynama konusunda böyle bir etkisi var. Süper Lig’den teklif geldiğini menajerim bana söyledi ama şu an Altınordu’nun başarısına odaklanmış durumdayım. Bu işlerle menajerim ilgileniyor”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir