Connect with us

MAGAZİN

Ajda Pekkan, Hülya’nın açıklamalarına hak verdi!

Şarkıcı Ajda Pekkan önceki gün Üsküdar Belediyesin 2. İz Bırakan Kadınlar Zirvesine Katıldı. 

Published

on

Ajda Pekkan, Hülya’nın açıklamalarına hak verdi!

İlk defa bir belediye organizasyonunda yer alan Ajda Pekkan, Üsküdar Belediyesi tarafından organize edilen, Türkiye ve dünyada iz bırakan kadınları bir araya geldiği zirvede, süper star Ajda Pekkan’dan dünyaca ünlü modacı Zeynep Kartal’a kadar birbirinden renkli isimler, başarı hikayelerini katılımcılarla paylaştı. Ajda Pekkan’a yoğun ilgi gösteren tüm konuklar fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştılar. Ajda Pekkan Türk bayrağını tüm dünyada başarıyla temsil eden 25 yaşındaki down sendromlu milli yüzücü Fatma Çağla Demir’e sarılarak onunla gurur duyduğunu dile getirdi. Pekkan daha sonra konuşması yapmak için sahneye çıktı.

ajda-pekkan2

Pekkan: “İz bırakmanın tek koşulu, saygı”

Konuşmasında 60’lı yıllardan bu yana süren sanat hayatı boyunca iz bırakmanın tek koşulunun saygı olduğuna değinen Ajda Pekkan, şunları söyledi: “Öncelikle kendime, yaptığım işe, kabiliyetime saygı, sonra sevenlerime saygı… Ve elbette ülkeme, topluma ve o toplumun değerlerine saygı! Bugünkü refahımızın temelinde bizi birbirimize bağlayan değerler yatıyor. Onlar olmasa huzur olmaz. Bu değerlerimizi koruyabildiğimiz sürece spordan siyasete sanata kadar daha nice başarılara imza atan kadınlarımız, yarınlarımızın emanetçisi olacaklar” dedi. Pekkan da sonra Üsküdar Belediye Başkanı tarafından kendisine verilen onur ödülünü aldı.

ajda-pekkan4

“ÇOCUK ÖZLEMİ DUYUYORUM”

Pekkan çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını cevapladı. Pekkan “Benim için bu gün en büyük mutluluk iz bırakan kadınlar oldu. Benim için iz bırakmak kolay olmadı. Dayanabilmek o gücü gösterebilmek hele bir kadın olarak tek başına çok zor.

Hülya Avşar’ın bir açıklaması oldu. ‘Kadınlar evde kocalarını beklemeli sorusuna?’ Pekkan, “Ama zaten kendisi en başta en güzelini yapıyor. Ben şu anlamda hak veriyorum. İkisi bir arada çok zor oluyor gerçekten hem çalışan kadınla evli kadının gerçekten o dengeyi kurabilmesi bu bağlamda çok güç çok zor ama bunu başara bilenin de elini öpmek lazım. Şimdi ben de burada ekstrem konuşuyorum. Hülya ne dedi ki ben bu cevabı veriyorum. Hülya hep böyle sivri şeyler söyler ama bir mantığı vardır yani o yüzden ben o mantığa ben bir şekilde eğer açıklaması doğruysa mantıklıysa katılıyorum tabi ki bizim gibi çalışan kadınların evlilikte dengeyi kurması çok zor orada egolar konuşuyor çünkü onlar olmasa biz çok şekeriz dünya tatlısıyız dedi.  Ajda Pekkan ayrıca ayaküstü soruları da yanıtladı:

ajda-pekkan3

Sizin özlem duyduğunuz bir şey var mı?

“Tabi ki var mesela çocuk özlemi duyuyorum her zaman tek başına mutlu olmak başka eşinle mutlu olmak başka inşallah bir gün ben de mutlu olurum.”

Karşı tarafa zor mu geliyorsunuz?

“Ben mi karşı tarafa zor geliyorum? Bir bulursam söyleyeceğim onu diyen Pekkan muhabirlere… Geliştikten sonra siz sorun onu karşı tarafa diyerek takıldı.”

Beyaz atlı pres mi bekliyorsunuz?

“Beyaz atlı falan beklemiyorum çocuklar çünkü beklenti çok kötü bir şey bence hayat her yönüyle  tesadüftür ben ona çok inanıyorum.”

ajda-pekkan1

Eskiden ah keşke dediğiniz yapsaydım dediğiniz ama yapamadığınız?

“Eskiden o gürültünün koşuşturmacının için de çocuk olayına bu kadar özlem çekmiyordum. Sonradan kıymetini anladım ama sonradan çok geç oldu. Bazen sorarsınız ya evlat edinmek onlar artık çok zor bu hayatta kendi başımıza düzgün olmaya iki ayağımızın üstün de düzgün durmaya çalışıyoruz. Biz artık bundan sonra sizler gibi güzel insanlara örnek olmak istiyoruz.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir