Connect with us

TELEVİZYON

Jet Sosyete’de herkesi gıcık eden İlayda kim?

Jet Sosyete’de herkesi gıcık eden İlayda’yı oynayan Deniz Cengiz’in kim olduğunu biliyor musunuz?

Published

on

Jet Sosyete’de herkesi gıcık eden İlayda kim?
Dizi hayatımıza yeni katılan Gülse Birsel’in Jet Sosyete isimli sitcom’u karakterleriyle konuşulmaya devam ediyor.

Star TV’de ilk bölümüyle ekrana gelen dizide, Sarp Apak’ın oynadığı Ozan’ın nişanlısı olan İlayda, ekran başındakileri hayli ‘gıcık’ edecek bir karakter aslında.

Zengin ve şımarık İlay’danın moda dergilerinden fırlamışçasına farklı kıyafetleri ve ağır ağır konuşması, yeni bir dizi karakteri olarak hayatımıza girdi.

Deniz Cengiz’in oynadığı İlayda Çıkrıkçıoğlu, önümüzdeki günlerde de anlaşılan çok konuşulacak bir karakter.
Yılların tekstil markası sahibi olan Çıkrıkçıoğlu ailesinin büyük kızı İlayda cemiyet hayatının ünlü genç kuşak temsilcilerinden.

Aile geleneğini takip etmeyip pasta şefliğini seçmiş; çok kibar, asil, zarif, hatta sinameki gibi görünen ama esasında yüze gülüp arkadan konuşan, içten içe kibirli ve herkese tepeden bakan sosyetik bir prenses.

Peki İlayda’yı oynayan Deniz Cengiz kimdir?

 

Aslında sosyal medyada kullandığı isimle tanınıyor Deniz Cengiz.

Yotuber olan Cengiz, çektiği videolarla çok bilinen bir isim.

Helin Su Yılmaz takma ismini kullanan Cengiz, sosyal paylaşımlar yapan bir web platformunda yazar olarak görev almıştır.

Bu platforma özel olarak hazırladığı içeriklerin ardından Youtube ve Vine’a da videolar çeken Deniz Cengiz, burada kendi yarattığı Helin Su Yılmaz karakteri ile popülarite kazanmıştır.

2015 yılından bu yana internet dünyasında Youtuber olan Deniz Cengiz, Kılavuzu Karga isimli Youtube kanalında videolar paylaşmış ardından Deniz Cengiz Tv ismi ile devam etmiştir.

Gülse Birsel’in de dikkatini çekmeyi başaran Deniz Cengiz, oynadığı İlayda karakteri ile ilk oyunculuk denemesinde dün akşamki bölümde bir sınav verdi adeta.

 

Ayrıca internet dünyasında oldukça sıkı bir liste sitesi olan ListeList’in yazarlarındandır.

Yayınladığı komik videolar ile televizyon dünyasınında dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Bu başarısının ardından oyunculuk serüvenine adım atan Deniz Cengiz, Jet Sosyete dizisinden sonra daha da çok konuşulacak.

Ekranda yeni fenomen karakterler yaratmaktaki başarısı tartışılmaz olan Gülse Birsel’in yeni keşfi, artık sosyal medyanın dışında, TV ekranından da ünlü olan isimler arasına girmeye aday.

Gözlem yeteneğiyle bambaşka karakterleri hayatımıza katmaya devam eden Gülse Birsel’in kaleminden çıkan İlayda, diziyi izleyenleri her ne kadar ‘gıcık’ etse de Deniz Cengiz şimdiden dikkatleri çekmeyi başardı bile.

İşte Deniz Cengiz’in Youtube kanalındaki videolardan bir örnek:

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir