Connect with us

MAGAZİN

Hazal Kaya imaj tazeledi!

‘Aşk-ı Memnu’ ve ‘Adını Feriha Koydum’ gibi bir döneme damga vuran dizilerde kamera karşısına geçen Hazal Kaya, imaj değişikliğine gitti. Yeni tarzını aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü ismin son hali hayranlarından tam not aldı.

Published

on

2019’da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile dünyaevine giren Hazal Kaya, aynı yıl ‘Fikret Ali’ adını verdikleri oğlunu kucağına alarak, ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Mutlu evliliklerinde dört yılı geride bırakan Hazal Kaya-Ali Atay çifti, 11 Şubat’ta ikinci çocuklarına kavuşmuştu.

AİLE POZUNU YAYINLADI

Kızı Leyla Süreyya’yı kucağına alan 32 yaşındaki oyuncu, bebeğiyle ilk pozunu 8 Mart Kadınlar Günü’nde takipçilerinin beğenisine sunmuş ve dört kişilik aile pozunu yayınlamıştı. Kaya, paylaşımının altına ise “Kapkaranlık günlere de bize de umut ışığı gibi gelen canım kızım, iyi ki doğdun. 40 gün nasıl geçti bilmiyorum” notunu düşmüştü.

SAÇLARININ YENİ HALİNİ PAYLAŞTI

32 yaşındaki oyuncu imaj tazeledi. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Hazal Kaya, yeni halini takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi. Uzun bir aranın ardından yeniden kâkül kestiren ünlü isim, kuaför sonrası halini ”Kâkül bağımlısıyım, ne yapayım” notuyla paylaştı. Hazal Kaya’nın yenilediği imajı takipçilerinden tam not aldı.

Hazal Kaya imaj tazeledi