Connect with us

MAGAZİN

Shakira Tom Cruise ile aşk söylentilerini yalanladı

İki çocuğunun babası Gerard Pique ile olaylı bir şekilde ayrılan Shakira, Formula 1 yarışında ünlü aktör Tom Cruise ile görüntülenmişti. İkilinin keyifli halleri “Aşk mı yaşıyorlar?” sorusunu akıllara getirmişti. Aşk iddialarına Kolombiyalı şarkıcıdan yanıt geldi.

Published

on

Kolombiyalı şarkıcı Shakira ile Gerard Pique‘nin 11 yıllık ilişkisi, İspanyol futbolcunun ihaneti sebebiyle bitmişti.

FORMULA 1’E KATILMIŞTI

Olaylı ayrılık sonrası Miami’ye taşınan Shakira, birkaç gün önce Miami’de düzenlenen Formula 1 yarışına katıldı.

Ünlü şarkıcının, Formula 1’de Tom Cruise ile objektiflere yansıması ve ikilinin iyi vakit geçirmesi “Yeni bir aşk mı doğuyor?” sorusunu akıllara getirmişti.

Konuyla ilgili sessizliğini bozan Shakira’nın aşk söylentilerini komik bulduğu ve etkinlikte tanıştığı Cruise ile iyi vakit geçirseler de daha fazlası olamayacağını ifade etti.

“AŞK YAŞAMAYA NİYETİ YOK”

Ünlü isme yakın bir kaynak; “Shakira, F1’de Tom’la harika vakit geçirdi ama onunla aşk yaşamak gibi bir niyeti yok” dedi ve ekledi:

Tom gerçekten çok iyiydi ve Shakira onun arkadaşlığından keyif aldı; ama şu anda onunla ya da başka biriyle aşk yaşamaya odaklanmış değil. Yapacak çok işi var ve şimdilik sadece çocuklarına ve kariyerine vakit ayırıyor.

Shakira’nın, hayranlarının Tom Cruise’un peşinden koşmak istediği iddialarını komik bulduğunu söyleyen kaynak, sözlerini; “Sohbet ettiklerinde eğlenceli vakit geçirmiş ama hepsi bu” diye noktaladı.