Connect with us

MAGAZİN

Demet Özdemir: Evi terketmedim

Ünlü oyuncular Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un evliliklerinin sona erdiği iddialarına Demet Özdelir’den yanıt geldi.

Published

on

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 28 Ağustos 2022’de evlendi. Geçtiğimiz günlerde Özdemir ile Koç’un ayrıldığı iddiaları gündeme geldi. Söz konusu iddiaya göre Demet Özdemir, evi terk ederek eski evine geri döndü.

İddia tam olarak şöyle; arkadaşları 26 Şubat’ta Demet Özdemir’in 31’inci yaş günü için evde bir parti düzenledi. Oğuzhan Koç, partide uygunsuz tavırlar sergileyerek eşini kızdırdı. Özdemir de bunun üzerine ev terk etti.

“ÇOK HASSAS BİR KONU”

Önceki gün başrolünde oynadığı dizinin Moda’daki setinde “Magazin D”ye konuşan ünlü oyuncu, evliliğinde sıkıntılar olduğunu doğrulayarak “Her evlilikte sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil” dedi.

Demet Özdemirden Oğuzhan Koç açıklaması: Evliliğimizde sıkıntılar var

“DAVA AÇACAĞIM”

Geçen hafta evli bir kadın oyuncunun evli yönetmenle karavanda yakınlaştığı öne sürülmüştü. Demet Özdemir, “karavan dedikodusu” hakkında da tepkili konuştu:

Çok sinirliyim. Bu habercilik değil, dedikodu ve bir sürü evli kadın oyuncu, evli yönetmen zan altında kaldı. Kendi ilişkimde yaşadığım kimine göre büyük, kimine göre küçük sorunlarımın bu iğrenç haberle birleştirilmesine kesinlikle katılmıyorum. Pazartesi itibarıyla hukuki sürecimiz başlayacak. Evli olan, olmayan bütün kadın oyuncuları temsilen dava açacağım.