Connect with us

MAGAZİN

Gamze Erçel ile Caner Yıldırım depremden kurtulan bir bebeğe aile olacak

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım’dan geldi. Yıldırım, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak; depremde kimsesiz kalan bir bebeğe aile olmak için başvuru yaptıklarını duyurdu.

Published

on

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na yaptıkları başvuruyu gösteren ünlü isim, şu açıklamayı yaptı:

Biz eşimle böyle bir şeye karar verdik. Bir bebeğin ailesi olmak için başvuru yaptık. Zor bir süreç olacak, uzun sürecek. Yarın hemen cevap gelmeyecek. Ama yapmaya karar verdik ve eğer uygun görülürsek en iyi şekilde yapacağız.

“ANİ YÜKLEMELER YAPMAYIN”

“Lütfen enerjinizi, motivasyonunuzu diri tutmak için ani yüklemeler yapmayın” diyen Yıldırım, “Hayattakileri yaşatmamız için on gün sonra da aynı motivasyona ihtiyacımız olacak” ifadelerini kullandı.

“ONLARIN DA BİR PLANI VARDIR”

Sözlerine, “İnsanların barınması için kira yardımlarına ihtiyaç olacak, çocuklar için desteğe ihtiyaç olacak” şeklinde devam eden Caner Yıldırım; şöyle yazdı:

Kimseye kızmayın ‘sen niye bir şey yapmıyorsun’ diye. Onların da bir planı vardır.

“TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI, MAVİ GAYET İYİ”

Öte yandan Gamze Erçel-Caner Yıldırım çiftinin Aylin Mavi ismini verdikleri üç yaşındaki kızı, geçtiğimiz aylarda sağlık sorunu yaşadığı yönündeki haberlerle gündeme gelmişti.

Son dönemde sosyal medyada aktif olmaması dikkatlerden kaçmayan Gamze Erçel, Instagram hesabından kızının sağlık durumuyla ilgili olarak şu mesajı paylaşmıştı:

Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz. İki hafta önce kızımız Mavi’yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi de gayet iyi. Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten. Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya, hatta aile büyüklerimize de ‘Ufak bir sağlık sorunu yaşıyoruz’ diyerek tamamlamaktı niyetimiz. Fakat çok az kişinin bilmesine rağmen bir şekilde bu konu birilerinin magazin malzemesi haline gelmiş oldu. Şu ana kadar hemen hepsi ricamız üzerine haberi kaldırdı. Haberi hiç paylaşmayıp hassasiyet gösteren diğer magazin sayfalarına ayrıca teşekkür ederim. Çünkü en başında dediğim gibi biz bu işi en sessiz, sakin bir şekilde atlatıp tekrar geri dönecektik. Maalesef ipin ucu kaçtı. Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkürler.