Connect with us

FOTO GALERİ

Oryantal Didem’den sahnesine gelmeyen arkadaşlarına ağır sitem

Oryantal dansçılıktan şarkıcılık kariyerine adım atan Didem Kınalı, ön yargılı davrananlar olmasına rağmen ‘oryantal Didem’ algısını yıkıp, ‘şarkıcı Didem’e herkesi alıştırmak için çaba göstereceğini söylemişti. Önceki gece Maslak’daki bir mekanda ilk kez sahne alan ünlü oryantal, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Published

on

Didem kınalı, “İlk kez sahneye çıkacağım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Bu işi yapmamam gerektiği konusunda yakın arkadaşlarımdan hakaretler bile duydum. Çok kişiyi çıkarttım hayatımdan. Ben dansımı da bırakmıyorum, dans etmezsem ölürüm. Afiş olmayan işlerde çıkacağım. Bu benim hayalimdi ve gerçekleştirdim. Beni görmek isteyen sahnelerime gelebilir” dedi.

YILDIZ TİLBE’DEN ÖĞÜT

Henüz 10 yaşında sahne almaya başlayan ünlü isim, yeni kariyerinde kendisine köstek olanlar kadar destekleyenler de olduğunu dile getiren ünlü isim, “Yıldız Tilbe ile konuştum. ‘Abla çok heyecanlıyım’ dedim. Bana ‘Gözlerini kapat evde şarkı söylermiş gibi söyle’ diye öğüt verdi” ifadelerini kullandı.

Yanlarında cepleri kabarık amcalar, abiler olanlar var

“AMCALAR, ABİLER ALBÜM YAPSINLAR DİYE YARDIM EDİYORLAR”

Şarkıcı olarak ilk sahne performansına birçok dostunu davet eden Kınalı, gelmeyen dostları için şu sözlerle göndermede bulundu:

Ben davet ettim. ‘Gelmek istemeyen gelmesin’ dedi. Yanında sevgilisi ve cebi kabarık olan arkadaşlarımız oluyor. Onlara şarkı çıkarsınlar, albüm yapsınlar diye çok yardım ediyorlar. Bende yok, ben ve kuru cüzdanım var. Yanlarında cepleri kabarık olan amcalar, abiler olanlar çok var.