Connect with us

FOTO GALERİ

Alişan kadim dostlarını derinden üzmüş!

TRT!’de her sabah öğleye kadar ekranda olan Alişan’ın kadim dostlarını derinden üzdüğü ortaya çıktı.

Published

on

İranlı Arezoo Doğan ile Ağustos 2022’de evlenen, 13 Ocak’ta oğlu Badıkan’ın dünyaya gelmesiyle ilk kez baba olma mutluluğu yaşayan Nihat Doğan, geçtiğimiz hafta katıldığı ‘2. Sayfa’ programında, eski dostu ve meslektaşı Alişan’a tepki göstermişti.

“ALİŞAN’A ‘NE OLDU?’ DİYE SORMAK LAZIM”

“Alişan’a büyük kırgınım” diyen ünlü türkücü, “Benim mesleki anlamda kimseye bir kıskançlığım yok. Alişan’a ‘Ne oldu?’ diye sormak lazım. Asker oldu, askerliğine gittim. Aramız kötüyken de 1-2 kere gittim, Alişan bile şaşırdı. Askerlik anında birinin gelmesi çok büyük mutluluk, büyük moral motivasyon. Döndükten sonra yaptığı programa, nişanına, düğününe gittim, çocuğu oldu gittim. Hep giden biz olduk” açıklamasını yapmıştı.

İŞTE KÜSLÜĞÜN NEDENİ

Bir dönem Alişan ile yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Nihat Doğan, canlı yayında şu ifadeleri kullanmıştı:

Ablam vefat etti, gelmedi. Aradı, ‘Konum atar mısın?’ dedi. Konum attık, herkes geldi Alişan gelmedi. Annem ‘Sen onun her şeyine gittin, o niye gelmedi?’ dedi. Büyükler ‘Bir şey yaparken üçlemeyin’ der. Biz 3’ledik, 4’ledik, 13’ledik hatta. İki defa gittin, o sana gelmezse üçleme. İki defa aradın, o seni aramazsa üçleme. Bu saatten sonra arasa ne olur, gönül ve kalp kırılmış. Bir kere de sen gel kardeşim. ‘Nihat kardeşimin cenazesine neden gelmedi?’ diyor. Çok dua ettim kardeşinin hastalığında ama gidemem yani. O benim kardeşimin cenazesine gelmediği için ben de gidemedim.

Saruhan Hünel: Dost bildiğim Alişandan bunu hiç beklemezdim

25 YILLIK ARKADAŞINDAN ALİŞAN’A TEPKİ!

Nihat Doğan’ın gündem olan sözlerinin ardından Alişan’a yönelik bir sitem de Saruhan Hünel’den geldi. 53 yaşındaki oyuncu, önceki gün Etiler’de alışveriş turunda görüntülendi. Yeni açtığı Uzak Doğu mutfağı restoranına ağırlık verdiğini belirten oyuncu, “Malum güzel bir işe girdim. Ortağım her ne kadar bu alana hakim olsa da ben de yeni yeni adapte oluyorum” dedi.

Saruhan Hünel: Dost bildiğim Alişandan bunu hiç beklemezdim

Yeni mekanına görkemli bir açılış yapan Hünel, “Yıllardır bu sektörün içerisindesiniz. Beklediğiniz ama açılışınıza katılmayarak sizi hayal kırıklığına uğratan dostunuz oldu mu?” sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi.

Saruhan Hünel: Dost bildiğim Alişandan bunu hiç beklemezdim

“BÖYLE DARBELER YEMEK İNSANI KAHREDİYOR”

Ne yazık ki oldu. Açılışıma günler öncesinden aramama rağmen, hatta açılış günü de aramama rağmen telefonlarım açılmadı. 1998 yılından beri dost olduğum kişi ile ilgili böyle bir durum yaşamak insanı kahrediyor. Bu isim ne yazık ki Alişan. Başkası olsa umursamam ama dost bildiğim insanlardan böyle darbeler yemek insanı kahrediyor. Beni bilen bilir, kimseden bir şey istemem. Ama böyle günlerde dostlarını yanında görmek istiyor insan. Üzgünüm.