Connect with us

EĞİTİM

Kadın öğretmen kıyafeti nedeniyle hakkında yapılan haberlere tepki gösterdi

Özel bir eğitim kurumunda KPSS için dersler veren kadın öğretmen, kıyafeti nedeniyle hakkında yapılan haberlere tepki gösterdi. Ülkede haber değeri taşıyan pek çok konu olduğunun altını çizen kadın öğretmen F.A., “Gerçekten merak ediyorum amaç benim bu durumdan zarar görmem mi?” diye sordu.

Published

on

Özel bir eğitim kurumunda Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için dersler veren ve kıyafeti nedeniyle “mini etekli öğretmen” şeklinde hakkında haber yapılan F.A., duruma tepki gösterdi.

Kadın öğretmenin ders anlatırken çekilen videosu, bazı medya organları tarafından kıyafetine dikkat çekilerek magazinel şekilde haberleştirilmiş, kadın öğretmen etek giymesi nedeniyle bazı çevreler tarafından da hedef gösterilmişti.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan kadın öğretmen F.A., “Sevgili Odatv çok merak ettiğim bazı sorular var. Kendi halinde yaşayan eğitimi çok seven küçük tatlı hedefleri olan bir insanım… Dostlarım, sevdiklerim var… Neden her paylaştığımı her gün isim soy isim belirterek ve hedef göstererek haber yaptığınızı anlamıyorum” dedi.

‘Zarar görmem halinde mutlu mu olacaksınız?’

Birgün’ün haberine göre F.A., “Gerçekten merak ediyorum amaç benim bu durumdan zarar görmem mi?” Yahut daha fazla tıklanma almak mı? Ya da benim düşünemediğim başka stratejiler mi var?” diye sorarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ülkemizde her gün haber niteliği taşıyan onca çok değerli bilgiler varken F.A. isimli hoca bir video daha paylaştı! Gerçekten anlam veremiyorum… Gerçekten bu durumdan zarar görmem halinde mutlu mu olacaksınız? Zafer mi kazanmış olacaksınız? Bilmiyorum… Şaşkınım… Sevenlerimden destek bekliyorum sadece bu kadar…”