Connect with us

Genel

Bakan Nebati’den tüm işletmelere indirim çağrısı

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, bazı marketlerdeki indirim kararı sonrası yine indirim çağrısı yaptı. Nebati, “Tüm işletmelerimize benzer uygulamaları hayata geçirmeleri için de çağrıda bulunuyorum” dedi.

Published

on

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı’na katıldı.

Bakan Nebati konuşmasında tüm işletmelere indirim çağrısı yaptı.

Bakan Nebati “Çok sayıda üründe indirimlere giden işletmelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Tüm işletmelerimize benzer uygulamaları hayata geçirmeleri için de çağrıda bulunuyorum” diye konuştu.

Şok, Migros, CarrefourSA, Happy Center gibi Türkiye’nin perakende sektöründe en yaygın şube ağına sahip marketleri, birbiri ardına indirim ve fiyat sabitleme uygulamasına gtimişti.

“ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYUN”

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, enflasyonun herkesin ortak sorunu olduğunu, işsizliğe ve küçülmeye sebep olmadan bu sorunu beraberce aşacaklarını belirterek, “Güçlü Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Sizler de gelin elinizi taşın altına koyun. O vakit birlik içinde bu taşı yolumuzdan bir an evvel kaldırıp atarız. Biz bu mücadelede kesin kararlıyız. Birliğimizden nasıl büyük bir bereket doğacağını inşallah hepimiz göreceğiz. Bu süreçte zaten sizlere gereken her türlü desteği veriyoruz, vermeye de hazırız” ifadelerini kullandı.

“ENFLASYONLA MÜCADELE ADIMLARINA YENİLERİ EKLENECEK”

Enflasyonla ilgili konuşan Bakan Nebati “Enflasyon ile mücadele sürecek, attığımız adımlara yenilerini ekleyeceğiz. Zaten piyasada enflasyonun düşeceğine ilişkin beklenti oluştu” dedi.