Connect with us

MAGAZİN

Bülent Ersoy’un sahneye davet ettiği Aleyna Tilki detone oldu

Aleyna Tilki, Bülent Ersoy’un sahnesinde şarkı söyledi. Bergen’in ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’ adlı şarkısını söyleyen Tilki’nin detone olması sosyal medyada eleştirildi.

Published

on

Şarkıcı Aleyna Tilki, dinlemeye gittiği Bülent Ersoy’un ısrarı üzerine sahneye çıktı. Bergen’in ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’ şarkısını seslendiren Aleyna Tilki’nin detone olması sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada bazı kullanıcılar Tilki’nin Bergen yorumuna tepki gösterirken, bazı kullanıcılar da Tilki’nin ses tellerinden rahatsız olduğunu söyleyerek eleştirilerin yersiz olduğunu söyledi.

Ersoy, sahnesine davet ettiği Tilki’nin performansının ardından, “Çok güzel okudun” dedi. Tilki de Ersoy’a teşekkür ederek, “Şu an çok heyecanlıyım ve sahnenizde olmak benim için büyük onur ve gurur oldu, ses tellerimde sıkıntı var ama okumaya çalıştım” ifadelerini kullandı.

‘SES TELLERİM DOKTOR KONTROLÜNDE İLERLİYOR’

Geçen günlerde sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili paylaşım yapan Aleyna Tilki, “Son zamanlarda geçirdiğim zor zamanlardan dolayı ses tellerim yırtılmış ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğim. Yeniden şarkı söyleyene kadar performansımı izleyip sesimin değerini tekrar tekrar anlıyorum” demişti.

Ses tellerinin doktor kontrolünde olduğunu söyleyen Tilki, “Ses tellerim doktor kontrolünde ilerliyor. İki hafta sonra kesin sonuç olacak. Sahneleri çok özledim” dedi. 2022 yılının kendisi için iyi geçtiğini belirten şarkıcı, yılbaşında ses telleri nedeniyle sahne alamayacağını dile getirdi.