Connect with us

MAGAZİN

Katar’da Burak Özçivit izdihamı

Taciz suçlamalarıyla gündemde olan Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey ile bir araya geldiği için eleştirilen oyuncu Burak Özçivit, Adelali Binali’nin davetlisi olarak Katar’a gitti. Dünya Kupası final karşılaşmasını izlemek için Katar’da olan oyuncuya ilgi yoğundu. 

Published

on

Hayranları tarafından yoğun ilgi gören Burak Özçivit onca korumanın arasında dahi zor anlar yaşadı. Özçivit ile fotoğraf çektirmek için uzun sıralar oluşurken oyuncu o anları  sosyal medya hesabından paylaştı.

KEVIN SPACEY’Lİ PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Öte yandan Özçivit, müsabaka öncesinde Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey ile bir araya gelmişti. Burak Özçivit, taciz suçlamaları yüzünden Hollywood’un dışladığı Spacey ile fotoğrafılarını paylaşmıştı.

Özçivit’in eşi Fahriye Evcen de kalp emojisiyle yorum yapmıştı. Ancak takipçileri Özçivit’e “Senin o adamla ne işin var!” diye tepki göstermişti.

FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Gelen tepkiler üzerine Burak Özçivit, Spacey ile olan fotoğrafları silmişti.

“HASSAS VE ÜZÜCÜ KONUYU SONRADAN ÖĞRENDİM”

Ardından bir açıklama yapan ünlü oyuncu, “Bu kadar hassas ve üzücü bir konuyu sonradan öğrendim. Bunun derin üzüntüsünü yaşamaktayım ve bununla ilgili gerekeni hemen yaptım. Bu konunun kesinlikle karşısında olduğumu belirtmek istiyorum. Bugüne kadar böyleydi bu hassasiyet bundan sonra da böyle olacak. Saygılarımla” ifadelerini kullanmıştı.