Connect with us

FOTO GALERİ

Tuba Ünsal sert çıktı Burak Özçivit o tweeti sildi!

Ünlü oyuncu Burak Özçivit,  çocuk istismarından yargılanmakta olan Kevin Spacey ile çekilmiş ftoğraflarını sosyal medyadan paylaşınca Tuba Ünsal sert tepki göstermiş ve “Utanıyorum sizden ve sizinle aynı işi yapmaktan” demişti. Eleştirilerin yoğunlaşması üzerine Burak Özçivit, o tweetleri silerek, açıklama yaptı.

Published

on

Oyuncu Tuba Ünsal, Katar’da bir çocuk oyuncuyu 14 yaşındayken istismar ettiği ve sonrasında birçok kişiyi mağdur ettiği iddiasıyla yargılanan Kevin Spacey ile buluşan Burak Özçivit’e çok sert tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Adelali Binali‘nin davetlisi olarak gittiği Katar’da bir çocuk oyuncuyu 14 yaşındayken istismar ettiği başta olmak üzere adı birçok istismar olayına karışan Kevin Spacey ile bir araya geldi.

Fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmasıyla gündem olan Özçivit’e en sert tepki meslektaşı Tuba Ünsal’dan geldi.

“PARA KARŞILIĞI TECAVÜZLE YARGILANAN OYUNCUYLA POZ VERMEK”

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Özçivit’in Spacey ile buluşmasını sert bir dille eleştiren Ünsal, “Para karşılığında tüm dünyanın karşısında durduğu taciz ve tecavüzle yargılanan bir oyuncuyla yan yana poz vermek! Utanıyorum sizden ve sizinle aynı işi yapmaktan… Tecavüze uğrayan çocuklardan biri 14 yaşında” ifadelerini kullandı.

ABD’li aktör Anthony Rapp, 14 yaşındayken kendisine cinsel istismarda bulunan Hollywood yıldızı Kevin Spacey’e dava açmıştı.

Spacey daha önce İngiltere’de 2005-2013 arasında üç erkeğe yönelik cinsel saldırı suçlamalarını reddetmiş, 2019’da ise kendisine yönelik uygunsuz davranış ve cinsel saldırı suçlaması davaları Massachusetts’te mahkeme tarafından düşürülmüştü.

Beş ayrı cinsel suçtan yargılanan Amerikalı aktör Kevin Spacey, haziran ayında İngiltere’nin başkenti Londra’da hakim karşısına çıkmış ve kefaletle koşulsuz serbest bırakılmıştı.

ÖZÇİVİT O TWEETLERİ SİLDİ

Özçivit, cinsel istismar suçuyla yargılanan Kevin Spacey ile fotoğraflarını paylaşması nedeniyle tepki alınca, kareleri hesabından sildi.

Burak Özçivit, bugün konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabında yazılı bir açıklama yayınladı:

“Bu kadar hassas ve üzücü bir konuyu sonradan öğrendim. Bunun derin üzüntüsünü yaşamaktayım. ve bununla ilgili gerekeni hemen yaptım. Bu konunun kesinlikle karşısında olduğumu belirtmek istiyorum. Bu güne kadar böyleydi bu hassasiyet, bundan sonra da böyle olacak.”