Connect with us

Sinema

Rolü için 270 kilo oldu

Mumya serisiyle yıldızı parlayan ABD’li oyuncu Brendan Fraser Toronto Uluslararası Film Festivali’inde TIFF Tribute Award ödülü’nün sahibi oldu. Yeni filmi “The Whale” ile sinemaya dönüş yapan oyuncu, rolü için 270 kilo aldı. Ünlü oyuncunun son hali hayranlarını şaşırttı.

Published

on

Brendan Fraser, sinemaseverlerin kalbini “Mumya” serisi ile fethetti.

İndiana Jones tarzı bir macerayı özleyen seyirci, “Mumya”daki Rick karakterini çok sevdi.

90’larda rol aldığı “Orman Kaçkını”, “Geçmişin Sığınağı”, “Okul Bağları”, “Bayan Winterbourne” gibi filmlerde performansının yanı sıra görüntüsüyle de birçok hayran kazandı.

2000’li yılların ortasında sektörden soğuması, boşanması ve depresyon gibi nedenlerle sinemadan uzaklaşan aktör, kilo aldı.

OSCAR’IN HABERCİSİ

Siyah Kuyu ve Bir Rüya İçin Ağıt gibi yapımlarla tanınan Darren Aronofsky’nin yönetmen koltuğunda oturduğu The Whale adlı filmle dönüş yapan oyuncuya, filmdeki performansı için TIFF Tribute Award ödülü verildi. Festival “Yılın en iyi performanslarından birinin arkasındaki Torontolu aktörü evinde ağırlamaktan heyecan duyuyoruz” açıklamasını yaptı.

Oscar’ın habercisi olarak görülen bu ödül ile oyuncunun Akademi Ödülleri’nde de şansının yüksek olduğu düşünülüyor.

FİLMİN KONUSU

Film, obezite ile mücadele eden bir İngilizce öğretmeni Charlie’nin (Fraser) son bir kurtuluş şansı için yabancılaştığı kızı Elle (Sadie Sink) ile yeniden bir bağ kurmaya çalışmasını anlatıyor.

Ünlü aktörün inanılmaz değişimi: Rolü için 270 kilo oldu – 6
“The Whale” filmi için daha da fazla kilo alan ve 270 kiloya ulaşan Fraser, 2013’teki aksiyon filmi Breakout’un yayınlanmasından yaklaşık 10 yıl sonra ilk başrolünü sergileyecek.