Connect with us

3. SAYFA

Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Trabzon’un Of ilçesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez (59), uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırgan Faruk Ulusoy, gözaltına alındı.

Published

on

Olay, akşam saatlerinde ilçede Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Fatih Ulusoy ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Fatih Ulusoy, belinden çıkardığı tabanca ile Dönmez’e 5 el ateş etti. Dönmez vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığıldı. İhbarla gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi ile Of Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dönmez, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

OF KAYMAKAMLIĞI’NDAN AÇIKLAMA

Of Kaymakamlığı’ndan olaya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“18.07.2022 günü 19.00 civarında Of ilçe merkezinde, maktul Sefa Dönmez ile aralarında daha önce adli makamlara da intikal eden bir husumetleri bulunan zanlı F.U., olay yerinde karşılaşmış, yaşanan sözlü tartışma sonrasında zanlı F.U., tabancayla beş el ateş ederek maktul Sefa Dönmez’in ağır yaralanmasına sebebiyet vermiş, yaralı Sefa Dönmez hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.

Zanlı F.U. olayda kullandığı silahla birlikte olay yerinde yakalanmış ve adli makamlara teslim edilmiştir.”