Connect with us

FOTO GALERİ

Sandra Bullock: Bittim tükendim…

Uzun yıllar boyu unutulmaz filmler için kamera karşısına geçen ünlü oyuncudan hayranlarını üzecek karar: Bittim, tükendim. Bir süre kamera karşısına geçmeyeceğim.

Published

on

“FİZİKSEL VE RUHSAL OLARAK BİTTİM”

Başarılı ve uzun kariyeri boyunca birçok unutulmaz karaktere hayat veren Sandra Bullock, son açıklamasıyla hayranlarını üzdü. 57 yaşındaki Bullock, psikolojik ve ruhsal olarak tükendiğini, bu yüzden de bir süre oyunculuğa ara vereceğini söyledi.

Ünlü oyuncu hayranlarını üzdü: Bittim, tükendim... Mesleğe ara veriyorum

DAHA HAFİF BİR PROGRAM İSTİYORUM”

Evlat edindiği iki çocuğu bulunan Sandra Bullock, The Hollywood Reporter ile yaptığı röportajda yakın gelecekte, eskisinden çok daha hafif bir program sürdürmeyi umduğunu belirtti. 30 yıllık sinema kariyeri boyunca 50’nin üzerinde film için kamera karşısına geçen Sandra Bullock, “sağlıklı kararlar verebilecek durumda olmadığını” sözlerine ekledi.

Ünlü oyuncu hayranlarını üzdü: Bittim, tükendim... Mesleğe ara veriyorum

“SAĞLIKLI KARAR VEREBİLECEK DURUMDA DEĞİLİM”

Bullock, daha önce de aynı yayın kurumuna verdiği röportajda “geçici bir süre için mesleğine ara vermek istediğini” söylemişti. Bullock bu kez de “başkasının programına bağlı olarak yaşamak istemediğinin” altını çizdi. Ünlü oyuncu ardından şunları da ekledi: “Bittim, tükendim. Sağlıklı kararlar verebilecek durumda değilim.”

Kariyeri boyunca elde ettiği başarıdan memnun olduğunu da gizlemeyen Sandra Bullock, ama bu durumun kişisel yaşamına etkileri konusunda endişeleri olduğunu söyledi. Sahip olduğu şöhret ve kariyeri konusunda şanslı olduğunu belirten Bullock, “İşim benim için koltuk değneği gibi oldu” dedi.

Ünlü oyuncu hayranlarını üzdü: Bittim, tükendim... Mesleğe ara veriyorum

ÇOCUKLARINA VAKİT AYIRACAK

11 yaşında Louis adında bir oğlu ve 8 yaşında da Laila adında bir kızı olan Sandra Bullock onlar hakkında da “Güzel çocuklarım var. Onlara bakmayı tercih ediyorum. Onlarla anılar biriktirmeyi tercih ediyorum” diye konuştu. Yıldız, bu arada yine de hayranlarının yüreğine su serpen sözler de sarf etti.  Bullock, emekli olmayacağını fakat bir süre için kameralardan uzakta bir yaşam sürdüreceğini belirtti.