Connect with us

MAGAZİN

Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu, Kaan Yıldırım tatilde

Cem Yılmaz, Netflix için çektiği Erşan Kuneri adlı dizide birlikte rol aldığı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve Kaan Yıldırım ile birlikte tatile çıktı.

Published

on

Bodrum’da deniz ve güneşin tadını çıkaran Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu ikilisine Uraz Kaygılaroğlu’nun yakın arkadaşı oyuncu Kaan Yıldırım da eşlik etti.

Cem Yılmaz’ın teknesinde denize girip bol bol sohbet eden üçlüden Uraz Kaygılaroğlu, instagram hesabından Cem Yılmaz ve Kaan Yıldırım ile birlikte bir fotoğrafını yayınladı.

Dondurma yerken objektife poz veren üçlünün fotoğrafı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Instagram’da 2.8 milyon takipçisi bulunan Uraz Kaygılaroğlu’nun takipçileri fotoğrafa binlerce yorum yaptılar. Uraz Kaygılaroğlu’nun slip mayo tercihi dikkat çekti.

Bazı takipçileri de, ‘Cem abi çocuklara dondurma mı almış?’ şeklinde esprili yorumlarda bulundular. Uraz Kaygılaroğlu, yeni projesi öncesi enerji depoluyor.

Disney Plus ile anlaşan oyuncu Avcı dizisinde Pınar Deniz ile başrolü paylaşacak. Pınar Deniz’in seri katili canlandıracağı dizide Uraz Kaygılaroğlu da seri katilin peşine düşecek olan polise hayat verecek.

Bu arada iddialı proje için kadronun oluşturulması için de hazırlıklar sürüyor. Avcı dizisine son katılan isimler başarılı oyunculuklarıyla göz dolduran Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin ve Şebnem Hassanisoughi oldular.