Connect with us

MAGAZİN

Amber Heard tüm halkla ilişkiler ekibini kovdu

Oyuncu Amber Heard, Johnny Depp’le olan davasında kendisi hakkında yapılan olumsuz yorumlar nedeniyle bütün halkla ilişkiler ekibini kovdu. Heard’ün yeni bir şirketle çalışmaya başladığı belirtildi.

Published

on

Birbirlerine iftira davası açan Johnny Depp-Amber Heard davasında yeni bir gelişme yaşandı. Oyuncu Amber Heard, Johnny Depp’in mahkeme sürecinde ön plana çıkması ve kendisi hakkındaki olumsuz haberler üzerine halkla ilişkiler (PR) ekibinin tamamını kovdu.

DailyMail’in aktardığı habere göre, bu hafta ifade vermesi beklenen Amber Heard’ün hakkında çıkan olumsuz haberler dolayısıyla rahatsız olduğu belirtildi. Temsil edildiği Precision Strategies isimli şirketi bırakan Heard’ün Los Angeles’ta merkezli Shane Communications ile anlaştığı açıklandı.

“KÖTÜ MANŞETLERDEN HOŞLANMIYOR”

New York Post’a konuşan ve ismi açıklanmayan bir kaynak, “Heard, kötü manşetlerden hoşlanmıyor” dedi. Bir başka kaynak ise, Heard’ün ‘hikâyesinin etkili bir şekilde anlatılmamasından dolayı hüsrana uğradığını’ söyledi.

Birçok film projesi iptal edilen Johnny Depp ise 19 Nisan’da ifade verdi. Depp, dava sürecinde kamuoyundan destek alıyor.