Connect with us

MAGAZİN

Özkan Uğur üçüncü kez kansere yakalandı

Daha önce iki kere kansere yakalanan ve iyileşen sanatçı Özkan Uğur, sosyal medya hesabından hastalığının bir kez daha nüksettiğini açıkladı. İlaç tedavisine başladığını söyleyen Uğur, konserlerine bir süre ara vereceğini belirtti.

Published

on

MFÖ grubunun solisti Özkan Uğur, 2013 ve 2020 yıllarında lenf kanserine yakalanmış ve tedaviler sonucu eski sağlığına kavuşmuştu.

68 yaşındaki sanatçı, dün sosyal medya hesabından sevenlerine kötü bir haber vererek, hastalığının bir kez daha nüksettiğini açıkladı.

ÜÇÜNCÜ KEZ KANSERE YAKALANDI

Uğur sosyal medya hesabından şu sözlerle açıklama yaptı:

“Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle.”

2013’te yakalandığı lenf kanserini atlatan sanatçı, 2020’de tekrar kanser tedavisi görmeye başlamıştı.

“BU MAÇTAN DA GALİP ÇIKTIM

Kısa bir süre sonra hastalığı yendiğini duyuran Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla son raporlarının temiz çıktığını müjdelemiş ve “İkinci kez karşılaştığım bu maçtan da galip çıktım. Dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda virüs belasından da kurtuluruz” demişti.