Connect with us

MAGAZİN

“Tarkan’ın ‘Kıl Oldum Abi’ şarkısını dinlesinler!”

Published

on

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup konuşmasında Tarkan’ın polemik konusu olan “Geççek” şarkısı üzerinden ortaya konan muhalif yaklaşımları da değerlendirdi.

Konuşmasını Tarkan’ın amcazadesi MHP’li Fethi Tevetoğlu‘nun bir şiiri ile süsleyen Bahçeli şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi Türk müziğinin meşhur yorumcusu Tarkan bir şarkı sözü yazıp bunu da seslendirdi. Bu şarkıya musallat olanlar çıkmıştır, bunlar da ortadadır. Tarkan geçecek diyor, elbette geçecek zor günler geçecek, terör geçecek, felaketler geçecek, sorunlar bitecek. 6 rakamına lütfen dikkat buyurunuz. Bu rakamı ters çevirdiğinizde 9 rakamı ortaya çıkar. Mesele bakmak değil görmek. Biz 6 rakamına bakınca 6 oku görüyoruz. Türkiye’nin sırtına bindirilmek istenen ağır külfettir. 9 rakamına bakınca gördüğümüz huzurdur, havaya kaldırılan 9 tuğdur, 9 ışıktır, sosyal ve ekonomik sorunların süratle geçeceğinin müjdecisidir. Çoğu gitmiş azı kalmıştır. Tarkan şarkı sözleriyle Kovid-19 dönemini kast ettiğini söylüyor, hayır diyorlar. İddialar doğru olsa bile bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz.

Çiçek açar güneş soldursun diye
Bende Türklük için kurban doğmuşum
Anamdan Tanrı’ya son bir hediye
Bende Türklük için kuban doğmuşum

Dedem değirmenci,babam kaptanmış
Ninem tarlalarda kavrulmuş,yanmış
Bir çift ağam yurda sunulan kanmış
Bende Türklük için kurban doğmuşum.

Bir kısmını paylaştığım bu şiiri kaleme alan, davamızın iftihar burçlarından olan saygın büyüğümüz merhum Fethi Tevetoğlu’dur ve onun kardeş torunu Tarkan’dan başkası değildir.

Buradan Zillet ittifakına ekmek çıkmaz. Her şey geçer, kaldı ki hayat geçiyor, ömür geçiyor. Geçmeyecek olan şeyler de vardır, ihanetin sızısı geçmez, kötü sözün yarası geçmez, şehitlerimizin acısı geçmez, Türk ve Türkiye sevdamız asla geçmez, geçemez, geçmeyecektir.

“KIL OLDUM ABİ ŞARKISINI DİNLESİNLER”

Tarkan’ın şarkı sözlerini beka meselesine bağlayacağımı söyleyenler, şimdi dağılabilirler. Konuşmalarıma merak salanlar fazla çırpınmasınlar, bilsinler ki karga, bülbülü taklit edeyim derken kendi yürüyüşünü şaşırmış.

Tarkan’dan muhalif bir figür üretme peşine düşenler onun ‘Kıl Oldum Abi’ şarkısını dinlesinler.

Herkes kendi işine bakmalı, kendi alanıyla sınırlı kalmalıdır.”