Connect with us

3. SAYFA

Trakya’dan İstanbul’a giriş yasaklandı

İstanbul’da etkili olan kar trafiği olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle kazalar meydana geldi, yollar kapandı, Arnavutköy’de bir anda başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 30 aracın karıştığı belirtilen kaza meydana geldi. Yassıören mevkiinde meydana gelen kaza nedeniyle trafik durdu. Beylikdüzü – Büyükçekmece arasında E-5 Karayolu trafiğe kapandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise Trakya yönünden gelen araçların İstanbul’a girişlerine izin verilmeyeceğini duyurdu. İşte dakika dakika son gelişmeler…

Published

on

İstanbul’da kar ve tipi yağışı devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle kazalar meydana geldi, yollar kapandı. İşte dakika dakika yaşananlar…

DAKİKA DAKİKA SON GELİŞMELER…

16:30 – İstanbul’da Trafik yoğunluğu yüzde 62 olarak ölçüldü.

İSTANBUL VALİSİ DUYURDU: TRAKYA’DAN GELEN ARAÇLARIN GİRİŞİNE İZİN YOK

16:24 – İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli sürücüler, ikinci bir duyuruya kadar; Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir. Trakya istikametinden yola çıkılmaması önemle rica olunur.” ifadelerini kullandı.

E-5 TRAFİĞE KAPANDI

16.10 – Beylikdüzü – Büyükçekmece arasında E-5 Karayolu trafiğe kapandı. Çok sayıda araç trafikte kaldı. Ekiplerin yolu açma çalışması sürüyor.

HARAMİDERE D-100’DE ARAÇLAR YOLDA KALDI

16.21 – Öğleden sonra aniden bastıran kar ile Haramidere D-100 Karayolu’nda araçlar yolda kaldı.

KUZEY MARMARA OTOYOLU’NDA 30 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

15.22 – Kar yağışının gece saatlerinden itibaren yoğunluğunu arttırarak devam ettiği İstanbul’da Kaza meydana geldi. Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında yaklaşık 30 tır ve otomobil birbirine girdi.

İCA tarafından işletilen Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. İstanbul Havalimanı istikametinde yaşanan kazada, ölen ya da yaralanan olmazken, yol tamamen trafiğe kapatıldı. Her iki yönde de kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Bölgede yoğun kar yağışı ve tipi devam ederken, araçların kaldırılma çalışması sürüyor.

“2 BUÇUK SAATTİR BU ŞEKİL YOLDA KALDIK”

Yolda kalan bir şoför, “Havaalanı kavşağına geldiğimizde yol tuzlanmıştı. Oraya kadar hiçbir şey yoktu. Havaalanı kavşağını geçtik, gişeleri çıktık, sallandık. Tipi bastırdı bir anda. Görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü. Otoban olduğu için kenara çekemedik arabaları. Devam etmek zorunda kaldık. İlerinin açık olduğunu düşündük. Tam rampayı geçtiğimizde, önümde bir tır makasladı. Önümdeki tır da makaslayınca ben devam etmek zorunda kaldım. 2 buçuk saattir bu şekil yolda kaldık. Arabalarımız mümkün değil yürümüyor. Karayolları açtı buraları ama tekrar kapandı tabii. İleride de zaten zincirleme kaza varmış” dedi.