Connect with us

MAGAZİN

Pınar Deniz ile Aleyna Tilki’den Sezen Aksu’ya destek

Şarkıcı Aleyna Tilki ve Pınar Deniz, Sezen Aksu’ya destek mesajı paylaştı: Artık kaldıramıyorum!

Published

on

“Şahane Bir Şey Yaşamak” şarkısında geçen “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” sözleri nedeniyle hedef gösterilen Sezen Aksu’ya, Pınar Deniz ve Aleyna Tilki’den destek geldi.

‘ARTIK KALDIRAMIYORUM!’

Şarkıcı Aleyna Tilki ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ”Ben artık buranın, tüm yaşanmışlıkları ve hikayeleri yok sayıp bir günde insanı vezir bir saniyede de rezil edebilme halini kaldıramıyorum. Sezen Aksu’nun bile hakkıyla sahip çıkılmadığı bir dönemin kadını olmak, beni simülasyonda gibi hissettiriyor. Bırakın, deli olmak hakkımdır” ifadelerini kullandı.

SEZEN AKSU’YU PAYLAŞTI

Son dönemlerde Yargı dizisiyle adından söz ettiren Deniz, Instagram hesabının “Hikayeler” kısmından ”Doğanın, düşüncenin, hayalin, hakikatin önünde diz çökenlere selamlar olsun. Her zamanki gibi duygularımıza Sezen Aksu tercüman olsun” yazılı bir gönderiyi paylaştı.

NE OLMUŞTU?

Sezen Aksu’nun ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısındaki, “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” ifadeleri sosyal medyada hedef gösterilmesine neden oldu. Bir grup, Sezen Aksu’nun Beykoz’daki evinin önünde eylem yaptı. Milli Beka Hareketi Başkanı Murat Şahin, ”Şunu özellikle ifade etmek isterim ki, biz buraya kimseyi tehdit etmeye gelmedik, biz buraya bu milletin ve bu ümmetin haklı sesi olmaya ve bu kalenin de İslam’ın son kalesi olduğunu dosta düşmana haykırmaya geldik” ifadeleriyle sanatçıyı tehdit etti.