Connect with us

MEDYA

Ertuğrul Özkök’ün tazminat ücreti belli oldu!

Hürriyet Gazetesi’nin eski genel yayın yönetmeni ve yazarı Ertuğrul Özkök’ün kovulmasının ardından alacağı tazminat ücreti de belli oldu. Özkök, Demirören Holding’den 5 taksit şeklinde 6 milyon lira tazminat alacak.

Published

on

Hürriyet Gazetesi’nin eski genel yayın yönetmeni ve yazarı Ertuğrul Özkök’ün kovulmasının ardından medya kulislerinden dikkat çeken iddialar gündeme geldi.

Hürriyet gazetesinde 20 yıl boyunca genel yayın yönetmeni olarak görev yapan, 12 yıldır da köşe yazarlığı görevini sürdüren Ertuğrul Özkök’ün Hürriyet ile yolları ayrıldı.

Bu ayrılığın temelinde Özkök’ün yeniden medyaya dönme hazırlığı içerisinde olan eski patronu Aydın Doğan ile sık sık biraraya geldiğinin yattığı ileri sürülmüştü.

AYDIN DOĞAN’IN ‘MEDYAYA DÖNÜŞ’ TOPLANTISINA KİMLER KATILDI? 

Medyaradar‘ın haberinde,  Aydın Doğan’ın yeniden medyaya dönme hazırlığı içinde olduğu; bu doğrultuda bir dönem Doğan Medya’da çalışan gazetecileri bir araya toplayarak strateji belirlediği ve Demirören ailesinin toplantıya katılanların peşine düştüğü öne sürülmüştü.

Yeniçağ’da yayınlanan Ümit Karadağ’ın kulis haberinde de ilginç iddialar  ortaya atıldı.

Habere göre Erdoğan Demirören’in kızı Meltem Demirören Ertuğrul Özkök ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

“SEN HALA AYDIN DOĞAN’I PATRONUN SANIYORSUN”

Görüşmede Meltem Demirören’in Ertuğrul Özkök’e, “Sen bir türlü bizim ailenin patronajlığını kabullenemedin. Hala Aydın Doğan’ı patronun sanıyorsun” dediği iddia edildi.

6 MİLYON LİRA TAZMİNAT ALACAK

Ertuğrul Özkök’ün Demirören ailesinden alacağı tazminat ücreti de belli oldu. Özkök, Demirören Holding’den 6 milyon lira tazminat alacak. Demirören Holding’in Özkök’e bu ücreti 5 taksit şeklinde ödeyeceği ileri sürüldü.