Connect with us

MAGAZİN

Pelin Akil böyle veda etti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçtiğimiz hafta sezon finali yapmıştı. EDHO’da Bahar karakterini canlandıran ünlü oyuncu Pelin Akil de sezon finalinden sonra diziye veda etti. Pelin Akil Instagram hesabından diziye veda paylaşımı yaptı.

Published

on

Yapımcılığını ATV İç Yapımlar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Tan’ın oturduğu, başrolünde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı diziye bu sezon Bahar karakteri ile dahil olan Pelin Akil veda etti.

Yeni sezonda İzabel karakteri ile Barbaroslar dizisinde yer alacak olan güzel oyuncu sosyal medya hesabından EDHO ekibine veda etti.

“Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Bahar’la olan hikayesinin sonuna geldik. Yapımda emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum, heyecanla izlemeye devam ediyor olacağım, kamera arkası ve önündeki herkese kocaman sarılıyorum, görüşeceğim insanlar çok hepinizi çok seviyorum. Karizmatik parterim Oktay Kaynarca kırmızı bir iz bırakıyorum yanağına yine son kez Behzat’ın da dediği gibi kırmızımı sürdüm tüm Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicisi ve Bahar severleri kocaman öpüyorum. Her veda yeni bir başlangıç..”