Connect with us

3. SAYFA

SBK ile Sevilay da görüşmüş!

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Sezgin Baran Korkmaz ile toplamda üç kez görüştüğünü, görüşmenin ikisinin de Habertürk’teki ofisinde olduğunu söyledi.

Published

on

Kara para aklama suçlamasıyla Avusturya’da tutuklanan SBK Holding Başkanı Sezgin Baran Korkmaz ile bazı gazeteciler arasındaki “akçeli” işler tartışması devam ediyor. Sezgin Baran Korkmaz’dan “Ankara’daki işinin halledilmesi” karşılığında 10 milyon euro rüşvet istenmesine ilişkin Veyis Ateş’in adının da geçtiği görüşme kaydını ilk yazan gazeteci olan Habertürk yazarı Sevilay Yılman da, Korkmaz’ın kendisinden “abla” diye bahsetmesi üzerine çeşitli soruların muhatabı oldu.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç’in sorularını yanıtlayan Sevilay Yılman, Korkmaz’ın kendisini Habertürk’teki ofisinde iki kez ziyaret ettiğini söyledi. Yılman, bu görüşmelere ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Sezgin Baran Korkmaz beni hayatında toplasan iki kere görmüştür, belki üç görmüştür. İkisi de ofisteydi benim, ziyarete geldiğinde. Yine bu (Habertürk) ofiste ziyaretinde… Bir de zaten, tanıştığım yer, Zorlu AVM’de. Orada arkadaşlarımızla yemeğe gitmiştik, ayaküstü tanıştığımızda hemen abla abi…”

Sevilay Yılman, Şaban Sevinç’in soruları üzerine kendisiyle de röportajı Habertürk’teki ofisinde yaptığını ifade etti.