Connect with us

3. SAYFA

Bergen’i öldüren eski eşine yapım şirketinden yanıt geldi

Ünlü şarkıcı Bergen’i öldüren eşi Halis Serbest, Bergen’in hayatının filme konu edilmesine karşı çıkmıştı. Filmin yapım şirketinden açıklama geldi.

Published

on

Şarkıcı Bergen’e önce kezzap atıp bir gözünü kaybetmesine neden olan, ardından onu öldüren eşi Halis Serbest, “Bu filmi çekmek için kime sorup kimden izin aldılar? Benim iznim olmadan kimse bu filmi çekemez” demişti.

Serbest’in itirazına karşı, Mine Şengöz tarafından kurulan Orchestra Content’in Instagram hesabından, Bergen filmiyle ilgili şu açıklama yapıldı:

“Bergen’in yanında olacağız”

“Bu dünya Bergen’siz olmaz. Biz Bergen’i hiç unutmadık. Ama onu ne sadece ‘acıların kadını’ olarak anımsıyoruz ne de korkunç bir cinayetin kurbanı olarak.

Bergen ve Bergen gibi nice özel kadının iç sesini, yaşam gücünü, kudretini bastırmaya çalışan faillere ve faillere hizmet eden zihniyete inat, Bergen’in yanında olacağız.

Bergen’in hikayesi kendi öz gücünü inatla savunan, şarkı söylerken dünyayı fetheden eşsiz bir kahramanın da hikayesidir. Onun dipdiri ve güçlü varlığını aramıza geri çağırıyoruz. Tekrar canlanıp hayat dolu bakışlarını üstümüze dikmesi için.

Bergen’den geriye kalan boşlukla yüzleşmek için Bergen’i asla yalnız bırakmayacağız.”