Connect with us

3. SAYFA

Ankara’da saldırıya uğrayan doktorun hayati tehlikesi sürüyor

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir hastanın bıçaklı saldırısına uğrayan Dr. Ertan İskender’in hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Published

on

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptığı poliklinikte hastası Bayram N. tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Dr. Ertan İskender’in hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, İskender’in durumu ile ilgili hastane önünde bugün yaptığı açıklamada, ameliyat edilen doktorun hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi.

İNTİHARA MEYİLLİ OLDUĞU DÖNEMDE DR. İSKENDER YARDIM ETMİŞ

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Prof. Dr. Rahmi Kılıç da saldırıda Dr. Ertan İskender’in saldırıda parmaklarının kesildiğini ve iyileşmesi durumunda da mesleğini yapamama tehlikesi bulunduğunu belirtti. Kılıç, Bayram N.’nin daha önce hastanede operasyon geçirdiğini, intihar girişiminde bulunduğu bir döneminde de Dr. Ertan İskender’in de aralarında bulunduğu bir ekip tarafından kendisine iyileşmesi için destek verildiğini belirtti. Kılıç ayrıca psikolojik sorunları bulunan hastanın saldırıyı planlayarak yaptığını ve bıçağı da yanında getirdiğini belirtti. Dr. Ertan İskender arkası dönükken yapılan saldırıda belinden yaralanmıştı.