Connect with us

FOTO GALERİ

Pamela Anderson’ın kopyası!

Published

on

Lily James ve Sebastian Stan’ın oynadığı “Pam & Tommy” isimli dizinin Malibu’daki çekimleri devam ediyor. Dizide Pamela Anderson’ı canlandıran James, plajdaki bir sahne için kırmızı mayosuyla kamera karşısına geçti. James’ı görenler gözlerine inanamadı.

53 yaşındaki oyuncu Pamela Anderson ile Mötley Crüe’nun bateristi Tommy Lee’nin, bir dönem magazin gündeminden düşmeyen ilişkisi, ‘Pam ve Tommy’ adını taşıyan bir diziye konu oluyor.

Hulu tarafından hazırlanan dizinin setinden ilk kareler ortaya çıktı. ‘Sahil Güvenlik’ dizisiyle ünlenen Pamela Anderson’ı, İngiliz oyuncu Lily James, Tommy Lee’yi ise Sebastian Stan canlandırıyor.

ANDERSON'IN KOPYASI!

ANDERSON’IN KOPYASI

Geçtiğimiz gün plajdaki bir sahne için kırmızı mayosuyla kamera karşısına geçen James, sarı saçları ve yüz hatları ile adeta Anderson’ın kopyası oldu.

Bir dönem çalkantılı ilişkileriyle magazin gündeminden düşmeyen Pamela Anderson ve Tommy Lee’nin balayı esnasında çektikleri seks kaseti çalınıp yayınlanmıştı. Dizide kaseti çalan kişiyi ise komedyen Seth Rogen canlandırıyor.

TANIŞTIKTAN 96 SAAT SONRA EVLENDİLER

TANIŞTIKTAN 96 SAAT SONRA EVLENDİLER

Dizide ikilinin 1995 yılında tanıştıktan 96 saat sonra nikah masasına oturmalarından başlayarak anlatılacak. Ayrıca Anderson’ın kaseti yayınlayan şirkete dava açmasıyla başlayan mahkeme sürecinin de hikayede yer alması bekleniyor.

Lily James’in son görüntüsü karavandan çıkarken objektiflere takılmıştı. Çekimlere hazırlanan James, bu görüntüsüyle hayranlarını heyecanlandırmıştı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Lily James, Sebastian Stan ve Seth Rogen’a Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Mozhan Marnò gibi isimler eşlik ediyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir