Connect with us

MAGAZİN

Merve Çağıran hangi dizi ile ekranlara dönüyor

Published

on

Başarılı oyuncu Merve Çağıran bir süredir dizilerde yer almıyordu.1992 Balıkesir doğumlu olan oyuncu, yeteneği ile göz dolduran isimlerden birisi… 2007 yılında Tek Türkiye isimli dizi ile başladığı kariyerinde birbirinden iddialı rollerde yer aldı.

Kavak Yelleri dizisinde Gülçin karakteri ile dikkat çeken oyuncu, sonrasında ise Kaçak Gelinler’de Güneş ve Şefkat Tepe’de Dicle olarak ekrandaydı. Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Janset olarak geniş kitleler tarafından tanınan Merve Çağıran asıl çıkışını ise Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki İpek ile yapmıştı.

Fi dizisinde Ceren, Kalp Atışı’nda İpek, Çarpışma’da Meral derken son Çocuk isimli dizide Akça olarak kalpleri bir kez daha fethetti. Ünlü oyuncu, şimdi de yeni bir diziye hazırlanıyor…

Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden senaryolaştırılan Kalp Yarası isimli dizi ile anlaşan oyuncu, Nilgün karakterine hayat verecek. Dizide Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, İlhan Şen, Zehra Yılmaz, İnanç Konukçu, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş ile Kemal Burak Alper de bulunuyor.

Süreç Film imzalı atv dizisindeki rolü için yeni bir imaj çalışması da yapan oyuncu, bir organizasyon firmasının sahibi Nilgün olarak farklı bir rolde hayranları ile buluşacak.

Dizide Nilgün, Ferit ile nişanlıyken başına gelenlerle çok konuşulacak. Senaryosunu Sema Erol ve Mahir Erol’un kaleme aldığı Kalp Yarası dizisinin yönetmeni ise Yıldız Hülya Bilban olacak.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir