Connect with us

SPOR

Aslan’ın acelesi var!

Galatasaray, Süper Lig’in 34. haftasında Karagümrük ile karşı karşıya geliyor.

Published

on

Süper Lig’de üst üste aldığı olumsuz sonuçların ardından son 9 maçta güzel bir grafik çizip şampiyonluğa yürümek isteyen Galatasaray, bu akşam Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak.

İlk yarıda baskı yapılacak

Zirveye tutunma adına çok büyük önem taşıyan karşılaşmaya sarı-kırmızılılar ekstra çalışmalar yaparak hazırlandı. Özellikle hızlı pas oyunu ve hücuma çıkış üzerinde duran teknik direktör Fatih Terim, pas bağlantılarını doğru kurup hızlı merkez organizasyonlarıyla rakip kaleye inmek ve işi ilk yarıdan bitirmeyi planlıyor. Rakipten gelecek olası önde baskılara karşı çalışma yapan Cimbom’da tecrübeli teknik adam bu defa basit hatalar istemiyor.

Marcao hedefe kilitlendi

Süper Lig’in ilk yarısında Karagümrük’e deplasmanda kaybeden ve o maçın sonunda kırmızı kart gören Marcao, karşılaşmaya yüzde yüz motive. Hatayspor deplasmanına cezası sebebiyle oynayamayan ve Rizespor karşılaşmasında eleştirilen isimlerden biri olan Marcao, İstanbul ekibi karşısındaki performansıyla taraftarla arasındaki buzları eritmeyi hedefliyor.

Arda Turan riske edilmeyecek

Galatasaray’da dünkü antrenmandan sonra adalesinde ağrı yaşayan ve zorlanma tespit edilen Arda Turan büüyk ihtimal forma giyemeyecek. Arda Turan’ın riske edilmeden haftaya hazır olması beklenecek.

Kolombiyalı’dan gol bekleniyor

Galatasaray’da Hatayspor deplasmanında beğeni toplayan nadir isimlerden biri olan Radamel Falcao, bu hafta da antrenmanlarda en çok alkışı alan oyuncuların başında geldi. Form tutan Kolombiyalı yıldız bugün takımın en büyük gol umutlarından biri olacak. Terim, kolombiyalı oyuncuya ilk 11’de şans verecek.

İşte muhtemel 11

Galatasaray’ın Karagümrük karşısına çıkacak muhtemel 11’i şöyle:

Muslera – Yedlin, Luyindama (Donk), Marcao, Saracchi – Etebo -Oğulcan, Feghouli, Gedson, Babel – Falcao

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir