Connect with us

SPOR

Emre Belezoğlu’nu çıldırttılar

Süper Lig’in 33. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanında 2 puan bırakan Fenerbahçe şampiyonluk yolunda büyük yara alırken, sarı-lacivertlilerin üretkenlikten uzak oyunu futbol otoriteleri tarafından eleştiri bombardımanına tutuldu. Fenerbahçe’nin yeni teknik sorumlusu Emre Belözoğlu’nun da kenarda sinirli halleri göze çarptı.

Published

on

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini karşısında öne geçse de üstünlüğünü koruyamayarak 1-1’lik skorla karşılaşmadan 1 puanla ayrılmıştı.

Şampiyonluk yarışında kritik haftalarda yaşadığı puan kayıbıyla taraftarını üzen sarı-lacivertliler Malatyaspor karşısında gösterdiği performansa eleştiri oklarının hedefi olurken, bulduğu tek gol de kullanılan bir serbest vuruştan geldi.

Bu sezon attığı 56 golün 23’ünü duran toplardan bulan sarı-lacivertliler, yüksek oranda topun hakimi olmayı başarsa da üretkenlik konusunda problem yaşadı ve pozisyonlara giremedi. Bu durum futbol otoriteleri tarafından eleştirildi.

Sarı-lacivertlilerde bireysel performanslara bakıldığında ise özellikle Caner Erkin, Gökhan Gönül’ün ortaları da 3 puanı almaya yetmedi…

Yeni Malatyaspor karşısında maç boyunca yaptığı 20 ortanın sadece 2 tanesi isabetli oldu.

Caner Erkin’in 9 orta denemesinden 1 tanesi isabetli olurken, Gökhan Gönül ise 4 ortada isabet bulamadı.

İkinci yarıda önce Pelkas ve Ferdi, ardından Sosa ile Mert Hakan’ın oyuna girmesinin ardından sarı-lacivertliler oyunu tamamen Yeni Malatyaspor sahasına yıktı.

Ancak son pas ve vuruşlarda etkili olunamayınca beklenen gol gelmedi. Karavana ortalar, sarı-lacivertlilerin teknik sorumlusu Emre Belözoğlu’nu da zaman zaman kızdırdı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir