Connect with us

SPOR

Atiba’ya net mesaj!

38 yaşında Beşiktaş formasıyla ikinci baharını yaşayan Atiba Hutchinson’ın sezon sonunda bitecek sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak isteyen yönetim mesajını iletti: Ne zaman istersen imzaya hazırız.

Published

on

Beşiktaş’ın 38 yaşındaki emektar kaptanı Atiba Hutchinson, performansıyla genç futbolculara adeta taş çıkartıyor. İlerleyen yaşına rağmen sahadaki enerjisiyle izleyenlerin büyük takdirini kazanan yıldız futbolcu, Alanyaspor maçında verdiği 3 gol pasıyla toplam asist sayısını 7’ye çıkardı ve kariyerinde en fazla asist yaptığı sezona ulaştı.

Aynı zamanda bu sezon 4 de golü bulunan ve toplam 11 gole katkı veren Atiba, geçtiğimiz sezon da 6 gol, 5 asist yaparak 11 gole katkı sağlamış ve kariyer zirvesine çıkmıştı.

Taraftarın gönlüne taht kuran Kanadalı oyuncunun harika performansı yönetimi de harekete geçirdi. Sabah’ın haberine göre, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli orta saha ile gelecek sezon da devam etmek isteyen siyah-beyazlı kurmaylar, “Eğer oynamaya devam etmek istersen sana kapımız açık. 1 yıllık sözleşmeyi istediğin zaman imzalarız” mesajı gönderdi.

Net kararını yazın ailesiyle birlikte verecek olan Atiba’nın bir sezon daha oynama fikrine sıcak baktığı ve yönetime teşekkür ettiği öğrenildi. Başarılı oyuncunun ligi şampiyonlukla tamamlamaları halinde son kez Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşamak istediği biliniyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir