Connect with us

FOTO GALERİ

Jennifer Lopez’den Miami pozları

Published

on

51 yaşındaki Amerikalı yıldız Jennifer Lopez, bir süre önce ‘Shotgun Wedding’ adlı filmin çekimleri için Dominik Cumhuriyeti’ne gitmişti. Lopez oradan da Florida Keys’e geçti.


Jennifer Lopez, Instyle dergisi mayıs sayısının çekimleri için objektif karşısına geçti. Sahilde mayosuyla poz veren 51 yaşındaki şarkıcı, fotoğraflarını Instagram hesabından yayınladı.


Ünlü yıldızın paylaşımları kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü. Yaşına rağmen fit görüntüsünü kaybetmeyen şarkıcı, sosyal medyada gündem oldu.


FİT GÖRÜNTÜSÜ GÜNDEM OLMUŞTU

Jennifer Lopez geçtiğimiz günlerde de beyaz mayolu pozuyla gündem olmuştu. Fit görüntüsüyle dikkat çelen JLO sosyal medyayı sallamıştı. 51 yaşında ve iki çocuk annesi olan Lopez’in yıllara meydan okuyan bu görüntüsünün sırları da merak uyandırmıştı.


10 SAAT UYKU

Her ne kadar çalışma programı zaman zaman bunu engellese de Lopez, günde 10 saat uyumaya özen gösteriyor. Gece erken uyuyup sabah da erken uyanıyor. Sabahları ilk işi ise spor yapmak. Elbette bu işi yalnız başına yapmıyor Lopez. New York’ta ve Los Angeles’ta birçok ünlüyü forma sokan iki ünlü eğitmenle çalışıyor.


ASLA GÜNEŞLENMİYOR

Jennifer Lopez, sık sık dünyanın gözde tatil beldelerinde tatil yapıyor. Denize de giriyor, su sporları da yapıyor. Ama bu arada dikkat ettiği bir başka ayrıntı var. Asla güneşlenmiyor. Güneşin, cilde zarar verdiğini ve erken yaşlanmasına neden olduğunu bildiğinden uzun saatler boyunca güneşlenmiyor.


KAHVE VE ALKOL YOK

Jennifer Lopez’in dikkat ettiği bir başka önemli nokta tütün ürünleri, alkol ve kahveden kesinlikle uzak duruyor. Bunlar cilde zarar verdiği için hepsinden uzak duruyor.


BESLENME PROGRAMI

Lopez, beslenmesine de ayrı bir özen gösteriyor. Genellikle sebze tüketen Lopez, düzenli olarak da detoks yapıyor. Bir günde sekiz bardak su içmek de Jennifer Lopez’in formda kalma sırları arasında.


SORUNLAR GERİDE KALDI

Son dönemde koronavirüs sebebiyle düğününü ikinci kez erteleyen Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez’in ilişkisinde kara bulutlar dolaştığı öne sürülmüştü.


Yaklaşık dört yıldır birlikte olan ikilinin, yollarını ayırdığı ve çiftin en son 1 Mart’ta görüştükleri konuşulmuştu. İddiaların ardından “Bazı şeyleri çözmeye çalışıyoruz” diyen çift, Dominik Cumhuriyeti’ndeki Rio San Juan kentinde kiraladıkları villanın bahçesinde aşk tazelemişti. İkili, böylelikle aralarındaki sorunları geride bıraktıklarını gözler önüne sermişti.


‘İHANET’ İDDİASI

Rodriguez’in reality show yıldızı Madison LeCroy ile bir ilişki yaşadığı ABD basınında yer almıştı. LeCroy, katıldığı bir programda aralarında fiziksel bir şey yaşanmadığını, yalnızca sosyal medya üzerinden yazıştıklarını ifade etmişti.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir