Connect with us

KÜLTÜR SANAT

Hazal Kaya bile şaştı kaldı!

Ünlü Oyuncu Hazal Kaya’nın Exxen’de Zeynep Bastık’ın programına konuk olduğu ve Mor ve Ötesi’nin Araf şarkısını söylediği video, Yotube’da binlerce kez izlendi! Dün Zeynep Bastık’ın kanalında yayınladığı videoya 3,5 saat içinde 95 bin 300’e yakın izlenme oranıyla dikkat çekmişti.

Published

on

Aradan bir gün geçti ve şu anda videonun izlenme sayısı 600 bin 735! Pek çok şarkıcının bu rakama ulaşmak için aylarca beklediği bir dönemde Hazal Kaya’nın sesine bayılan izleyiciler yorum üstüne yorum yağdırıyor videoya!

Kimilerinin “Hazal Kaya bu güzel sesi bizden nasıl sakladın?” diye sitem ettiği oyuncunun sesini dinleyen çok beğeniyor.

Oyunculuğunda sürekli kendisini geliştiren ve azmi, çalışması ile de dikkat çeken Hazal Kaya’nın, programa çıkmadan önce de durumu gayet ciddiye alıp 2 ay boyunca bir müzik eğitmeni ile çalıştığı da yaptığı bir paylaşımla öğrenilmişti.

Kendisi her ne kadar sesini beğenmediğini söylese de ders aldığı Nilüfer Erçel’in sözleri dikkat çekmişti. Kendisine geldiği anda sesinin güzelliğinin farkında bile olmadığını belirten Erçel, Hazal Kaya’nın programını izledikten sonra da övgülere boğdu mesajında.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir