Connect with us

Güncel

Ahmet Mümtaz Taylan ayrılık iddialarını yalanladı

Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın Show TV’de ekrana gelen Arıza dizisinden ayrılacağı iddiaları, bizzat oyuncu tarafından yalanlandı.

Published

on

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ile birlikte başrolde yer alan usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, hakkındaki haberler üzerine bir açıklama yapma gereği duydu.

Taylan’ın Arıza’dan ayrılacağı iddiaları, bir başka dizisiyle ilgili gelişmeler üzerine gündeme gelmişti. Oyuncunun dijital platform Exxen için hazırlanan Ölüm Zamanı isimli dizide oynaması nedeniyle söylentiler ayyuka çıktı.

Aralarında genç kuşağın başarılı isimlerinden Mert Yazıcıoğlu, Ece Yaşar, Nilsu Berfin Aktaş, İdris Nebi Taşkan’ın da yer aldığı oyuncularla kamera karşısına geçti Ahmet Mümtaz Taylan. Bu iddialı projenin çekimleri başladı ve 8 bölümü 15 günde çekilip bitirildi.

Dijital platformların yaygınlaşması ile birlikte pek çok oyuncu hem dijitalde, hem de ekrandaki dizilerde aynı anda rol alabiliyor.

Oyuncu, twitter sayfasından aşağıdaki paylaşımı yaparak ayrılık haberlerini şöyle yalanladı:

“Hazır yeni bölüm akarken konuya nokta koyalım, A.Rıza’dan ayrılmam hiç düşünülmedi, konuşulmadı, boş işler, iyi seyirler…”