Connect with us

3. SAYFA

Gelecek Partili Selçuk Özdağ’a saldırı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin önünde silahlı saldırı düzenlendi. Özdağ, hastanede tedavi altına alındı.

Published

on

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin önünde saldırı düzenlendi.

Olayı Twitter’dan duyuran Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, “Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur” dedi.

Temurci, “Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Sekreteri Kani Torun da “Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ’a yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu saldırı demokrasimize yapılmıştır. Yetkililerden faillerin bir an önce bulunmasını talep ediyoruz. Kaba kuvvetle sesimizi kısmak isteyenler boşuna uğraştıklarını yakında anlayacaklar” dedi.

GELECEK PARTİ’Lİ ÜSTÜN’DEN ÖZDAĞ’A ZİYARET 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Selçuk Özdağ’ı hastanede ziyaret etti. Üstün, Özdağ’ın cuma namazına giderken saldırıya uğradığını söyledi.

Twitter’dan ilk açıklamayı yapan Feramuz Üstün, Selçuk Özdağ’ın cuma namazına giderken saldırıya uğradığını belirtti. Üstün, “ Maalesef Türkiye’nin geldiği nokta bu. Memleket için ne bedel ödenecekse, gençliğimizden beri ödedik. Ödemeye de devam edeceğiz. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Gelecek Partisi kadroları Türkiye’yi bu süreçten ve ülkemizi içerisine düşürdüğünüz bu korku ikliminden kurtaracak” ifadelerini kullandı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir