Connect with us

FOTO GALERİ

Jennifer Lopez sosyal medyayı salladı

Yıllara meydan okuyan ünlü yıldız Jennifer Lopez, son paylaşımıyla sosyal medyayı hareketlendirdi.

Published

on

Gösteri dünyasının yıllara meydan okuyan yıldızı Jennifer Lopez, sosyal medyada da “spot ışıklarını” kendi üstüne çekmeyi biliyor. Son Instagram paylaşımı da bunun örneklerinden biri. 51 yaşındaki Lopez, tanıtım yüzü olduğu bir firmanın bikinisiyle çekilen bu fotoğrafına sosyal medya hesabında yer verdi.

11 saatte 4 milyon beğeni geldi: Jennifer Lopezden iddialı poz

Lopez’in başına bir şapka ve güneş gözlüğü taktığı pozuna dört milyona yakın beğeni geldi. JLo’nun takipçileri ünlü yıldıza övgüler yağdıran yorumlar yaptı.

SABAH MOTİVASYONU 

Jennifer Lopez, sabah saatlerinde plajda çekilen bu videosunu sosyal medya sayfasından paylaştı. 137 milyon takipçisini kırmızı bir bikiniyle selamladığı bu videoya 16 milyona yakın beğeni geldi.11 saatte 4 milyon beğeni geldi: Jennifer Lopezden iddialı poz

51 yaşındaki Lopez, bir kumsalda çekilen videoda, Drake ile birlikte seslendirdiği Life is Good adlı şarkının, bir versiyonunu kullandı. Kırmızı bikinisinin üzerine renkli bir tunik giyen Lopez’in paylaşımına takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.

11 saatte 4 milyon beğeni geldi: Jennifer Lopezden iddialı poz

Jennifer Lopezden iddialı pozLopez, geçen yılın son ayında nişanlısı Alex Rodriguez ile birlikte aldığı bir kararla gündem olmuştu. Geçtiğimiz haziran ayında evlenme planları yapan, hatta düğün mekanı bile bakan ama koronavirüs pandemisi nedeniyle töreni erteleyen Lopez ile Rodriguez bu konuda beklenmedik bir karar verdi.

11 saatte 4 milyon beğeni geldi: Jennifer Lopezden iddialı poz

Jennifer Lopezden iddialı pozO andan sonra da Jennifer Lopez, evlilik konusunda hep ağzı sıkı davrandı. Fakat katıldığı bir radyo programında konuyla ilgili sessizliğini bozdu.Andy Cohen’in sunduğu programa konuk olan 51 yaşındaki Jennifer Rodriguez, nişanlısı Alex Rodriguez ile birlikte nikahsız yaşamayı tasarladıklarını belirtti.

11 saatte 4 milyon beğeni geldi: Jennifer Lopezden iddialı poz

Jennifer Lopezden iddialı pozBu açıklamaları da akıllara 1983’ten bu yana birlikte olan ama hiç evlenmeyen Goldie Hawn ile Kurt Russell’ı örnek gösterdi.Lopez, Cohen’in evlilik ile ilgili sorusunu yanıtlarken “Evet, doğal olarak bu konuyu da konuşuyoruz. Bizim yaşımızda, yani demek istiyorum ki ikimiz de daha önce evlendik. Evlenmeli miyiz, evlenmemeli miyiz? Bunun bizim için anlamı ne?”

11 saatte 4 milyon beğeni geldi: Jennifer Lopezden iddialı poz

Jennifer Lopezden iddialı pozJennifer Lopez, ilk evliliğini 1997 ile 1998 arasında Ojani Noa ile yaptı. Ardından 2001 ile 2003 arasında Cris Judd ile hayatını birleştirdi. Son evliliğini de 2004 ile 2014 arasında Marc Anthony ile evlendi. İkiz çocukları olan çiftin evliliği uzun süreli olmadı.11 saatte 4 milyon beğeni geldi: Jennifer Lopezden iddialı poz

Jennifer Lopezden iddialı pozLopez’in nişanlısı Alex Rodriguez aralarında Madonna ve Cameron Diaz’ın da bulunduğu ünlü kadınlarla yaşadığı ilişkiler ile gündeme geldi.Cynthia Scurtis ile 2002’de yaptığı evlilik 2008’de sona erdi. Rodriguez’in bu evlilikten iki kızı bulunuyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir