Connect with us

FOTO GALERİ

Ocak’ta deniz sefası

Eski model Tuğba Altıntop, ocak ayında Bodrum’da denize girdiği anların fotoğraflarını sosyal medya hesabından beğeniye sundu.

Published

on

Bodrum’da tatil yapan şarkıcı Tuğba Altıntop, ocak ayında denize girdi. Altıntop, “Ne kar, ne buz… Sadece ‘değişiklik iyidir’ deyip ruhumu Bodrum’un sularına bıraktım” dedi.

Şarkıcı Tuğba Altıntop, yılın ilk günlerini Bodrum Yalıkavak’ta tatil yaparak geçiriyor.

Sosyal medya hesabından keyifli anlarını da yayınlayan Altıntop, ocak ayında denize girdi.

“RUHUMU BODRUM SULARINA BIRAKTIM”44 yaşındaki Tuğba Altıntop, mayolu pozlarını “Ne kar, ne buz… Sadece ‘değişiklik iyidir’ deyip ruhumu Bodrum’un sularına bıraktım” notuyla paylaştı.

İHANET İDDİASITuğba Altıntop, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda eski eşi Rafet El Roman ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

“RAFET OTELE SEVGİLİSİYLE GİRDİ”Altıntop, “Evli olduğumuz zamanlarda Rafet’in turne için kaldığı otele sürpriz yapmaya gittim. Rafet otele sevgilisi ile girdi” demişti.

 

Rafet El Roman da katıldığı bir ödül töreninde muhabirlerin konuyu hatırlatması üzerine “Birincisi o yalan. Tuğba hanım hiç böyle bir şeye şahit olmadı. Aramızda böyle bir şey yaşamadık” ifadelerini kullanmıştı.

“ADIM ÇIKMIŞ ÇAPKIN’A İNMEZ MECNUN’A”Çapkın olmadığını belirten El Roman, “Adım çıkmış çapkına inmez Mecnun’a. Benim hayatımda biri oldu mu gerçekten onlara sadakatli bir insanım. Benim bu ufak tefek çapkınlık turlarımda doğru kişiyi bulana kadar” şeklinde konuşmuştu.

Rafet El Roman ve Tuğba Altıntop 1996 yılında nikah masasına oturmuştu.İkili, 2003 yılında yollarını ayırmıştı.

El Roman ve Altıntop’un, Su ve Şevval adında iki kızı bulunuyor.

 
Tuğba Altıntop: Ruhumu Bodrum sularına bıraktım - Magazin haberleri
Tuğba Altıntop

Tuğba Altıntop: Ruhumu Bodrum sularına bıraktım - Magazin haberleri

Tuğba Altın
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir